-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
Små filo-kurve med rejer
Små fine kurve af filodej fyldt med lækker rejesalat - let og lækkert til forret eller som del af en hyggelig pinsefrokost.
4 personer
Total:30 minutter
Ingredienser
- 2 filodejsplader, optøede
- 2 spsk. olie
- Rejefyld:
- 200 g dybhavsrejer f.eks. grønlandske
- 2 dl cremefraiche 38 %
- 2 spsk. klippet purløg
- 1 tsk. dijonsennep
- salt og peber
- Pynt:
- 1 glas lakse- eller ørredrogn
- 2-3 spsk. klippet purløg
Sådan laver du filo-kurve med rejesalat
- Pensl den ene dejplade med olie. Læg den anden filodejplade over, og pensl også den. Pensl en bageform til minimuffins af metal med olie.
- Udstik cirkler på 5-6 cm i diameter, og fordel dem i hullerne, så der dannes små kurve. Bag dem ved 200 gr. i ca. 12 min. til de er gyldne.
- Bag dem evt. af flere omgange, du skal bruge 12 stk.
- Afkøl filo-skålene helt, inden de forsigtigt tages af formene.
- Afdryp rejerne i en si. Hak dem groft.
- Rør cremefraiche, purløg, dijonsennep, salt og peber sammen. Vend rejerne i.
- Fordel rejefyldet i de små filokurve. Pynt med laksekaviar og purløg.
- Er der rejefyld tilovers, så server det ved siden af i en lille skål.
3 nemme med rejer