-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
-
Forsøger en afdød at kontakte dig i dine drømme? Sådan kan du være helt sikker
-
Håndlæsning: Sådan læser du fremtiden i dine hænder
-
Her er 7 tegn på, at dit hus er hjemsøgt – og tips til at slippe af med negative energier
Souvlaki
Direkte fra Grækenlands bougainvilleaduftende gader.
Souvlaki
Til 4-6 personer
1 kg nakkefilet (gerne fedtmarmoreret)
træspyd
Marinade:
6 fed hvidløg
4 spsk. olivenolie
2 spsk. honning
4 spsk. dijonsennep
4 spsk. æbleeddike
Annonce
saft fra ½ citron
1 dl vand
10 peberkorn knust i morter
1 spsk. flagesalt
masser af citrontimian
1. Skær kødet i tern, og træk på spyd.
2. Kom hvidløg i en gryde sammen med olien, og lad dem blive varme. Tilsæt de øvrige ingredienser, og lad marinaden koge igennem. Køl af, og hæld over kødet. Kødet må meget gerne trække mindst to timer.
3. Grill spyddene sprøde på grill eller grillpande.
► SE OGSÅ: Kozhy curry
Annonce
► SE OGSÅ: ‘Pho’ – vietnamesisk suppe
► SE OGSÅ: Raw avocado-mozzarella sandwich