-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
-
Forsøger en afdød at kontakte dig i dine drømme? Sådan kan du være helt sikker
-
Håndlæsning: Sådan læser du fremtiden i dine hænder
‘Pho’ – vietnamesisk suppe
Suppen her vil tage dine smagsløg på en øjeblikkelig rejse til Saigons sidegader.
‘Pho’ – vietnamesisk suppe
Til 4 personer
1 pakke risnudler
1 spsk. friskrevet ingefær
1 rød chili
1 spsk. limesaft
1 tsk. sukker
lidt olie
1 liter god hønsefond
2 spsk. fishsauce
12 tigerrejer, uden skal
8 champignoner i kvarter
1 håndfuld asiatisk basilikum
1 håndfuld koriander
1 håndfuld spirer
3 forårsløg, fint hakket
2 grønne chilier i tynde skiver
1. Overhæld nudlerne med kogende vand, og lad dem trække to minutter.
2. Kom ingefær i en morter sammen med rød chili, limesaft, sukker og lidt olie. Stød det sammen til en pasta. Kom pastaen i en gryde sammen med lidt olie, og svits det godt. Hæld hønsefond over, og lad suppen koge op. Smag til med fishsauce.
3. Tilsæt rejer og svampe, og lad dem koge med et par minutter.
4. Fordel krydderurter, spirer, forårsløg og chili i fire suppeskåle, hæld suppen over og server.
► SE OGSÅ: Paneret fisk med ‘mushy peas’
► SE OGSÅ: Bocadillos med patatas bravas, æg og skinke
► SE OGSÅ: Kozhy curry