-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Sprængt oksebryst med peberrod
Klassisk ret, der pynter på middagsbordet og vækker begejstring hos de fleste gæster.
(4-6 personer)
Ingredienser
- 8-12 skiver sprængt oksebryst fra slagteren
- Flødepeberrod:
- 1½ dl piskefløde
- 1 tsk. sukker
- ¼ tsk. salt
- 2 tsk. hvidvinseddike
- 4 spsk. friskhøvlet peberrod
- Til servering:
- salatblade
- Tilbehør:
- rugbrød
- Pisk flødeskummet til blødt skum.tilsæt sukker og salt. rør eddiken i, ogvend peberroden i.
- Placer lidt skyllede og afdryppedesalatblade på rugbrødet. fordel skiver afkødet over. kom flødepeberrod på og evt.lidt friskhøvlet peberrod på toppen.