Fiskepinde de lux

Stegt fisk i nøddecrust med tabbouleh

Fiskepinde de luxe med lækkert tilbehør.

4

Ingredienser

  • 800 g torskefilet/torskeloins
  • 1 letpisket æggehvide
  • 1 dl grov rasp
  • 1 dl hakkede mandler/peanuts
  • 1 tsk sød chili
  • salt, peber
  • olie til stegning
  • Tabbouleh med hvedekerner & blomkål:
  • 150 g hvedekerner
  • 500 g hakkede tomater
  • 1 hakket rødløg
  • 1 fintsnittet chili
  • ½ reven blomkål
  • 1 dl hakkede krydderurter: dild, persille, purløg, kørvel
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 tsk honning
  • citron

Sådan gør du:

  1. Skær fisken i passende stykker. Vend dem i æggehvide og derefter i raspen blandet med mandler eller nødder og krydderier. Steg fisken gylden på alle sider, og server den med salaten og masser af citron.
  2. Kog hvedekernerne efter anvisningen. Afdryp, afkøl, bland dem med de øvrige ingredienser samt salt og peber. Server salaten til fisken.
  3. Energi pr. person: 530 kcal, fedt 25 %, protein 38 %, kulhydrat 37 %