
Stegt fisk i nøddecrust med tabbouleh
Fiskepinde de luxe med lækkert tilbehør.
4
Ingredienser
- 800 g torskefilet/torskeloins
- 1 letpisket æggehvide
- 1 dl grov rasp
- 1 dl hakkede mandler/peanuts
- 1 tsk sød chili
- salt, peber
- olie til stegning
- Tabbouleh med hvedekerner & blomkål:
- 150 g hvedekerner
- 500 g hakkede tomater
- 1 hakket rødløg
- 1 fintsnittet chili
- ½ reven blomkål
- 1 dl hakkede krydderurter: dild, persille, purløg, kørvel
- 1 spsk olivenolie
- 1 spsk citronsaft
- 1 tsk honning
- citron
Sådan gør du:
- Skær fisken i passende stykker. Vend dem i æggehvide og derefter i raspen blandet med mandler eller nødder og krydderier. Steg fisken gylden på alle sider, og server den med salaten og masser af citron.
- Kog hvedekernerne efter anvisningen. Afdryp, afkøl, bland dem med de øvrige ingredienser samt salt og peber. Server salaten til fisken.
- Energi pr. person: 530 kcal, fedt 25 %, protein 38 %, kulhydrat 37 %