-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Syltede tranebær med appelsin
Syltede tranebær smager rigtigt godt til både andesteg, gås og kalkun.
Ingredienser
- 250 g tranebær
- ½ appelsin, saft heraf
- 1½ dl rørsukker
- 2 laurbærblade
- 1 appelsin skåret i tern
- salt og peber
- lidt revet citronskal.
Sådan gør du
- Kom tranebær, appelsinsaft, rørsukker og laurbærblade i en gryde, og kog det 10 minutter ved jævn varme. Tilsæt appelsinstykker, og kog fortsat 4-5 minutter. Krydr med salt, peber og lidt revet citronskal.
- Servér de syltede tranebær varme eller afkølet til andestegen.
- FIND flere lækre juleopskrifter her