Szhirley til åbningen af Hotel Chocolat

Foto: Louise Engelst

Szhirley til åbningen af Hotel Chocolat

Her er Szhirleys søde lyst

Under hendes graviditet opstod en sød lyst hos Szhirley.

Mange ting ændrer sig for kvinder, når de bliver mødre. Sangerinden Szhirley oplevede en noget anderledes forandring. Det fortalte hun, da ALT for damerne mødte hende til åbningen af en ny eksklusiv chokoladebutik og café i indre København.

- Jeg havde ikke noget forhold til chokolade, før jeg blev gravid med min søn Elton. Men da jeg var gravid, fik jeg en meget, meget stærkt lyst til chokolade, og det har ærgret mig siden. Der er ikke rigtigt noget at gøre, det er åbenbart et nyt kapitel i livet, hvor der følger chokolade med, fortæller Szhirley leende. Det er ikke kun lysten til chokolade, men også appetit efter andre arter af det kakaofyldte slik, der har ændret sig.

- Jeg er enormt glad for chokolade nu. Jeg har altid været glad for hvid chokolade, men det andet har ikke sagt mig noget. Lige pludselig synes jeg at al chokolade er dejlig. Jeg har fået en forkærlighed for det. Jeg troede aldrig, at jeg skulle få et behov for det, men det er dukket op lige pludselig, fortæller Szhirley.

Læs mere om chokoladebutikken her: Hotel Chocolat åbner i København

Kan du heller ikke holde dig fra de søde sager, så læs mere her: Sådan slipper du sukkeret

Se, hvad vi ellers skriver om: Szhirley