-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Thaistreetfood med kylling
Thaistreetfood med kylling - thaimad når det er bedst.
4 personer
Ingredienser
- Thaistreetfood med kylling
- 200 g glas- eller ægnudler
- 400 g hakket kylling
- 1 spsk. olie
- 1 stort løg
- 1 stor rød peber
- 4 spsk. limesaft
- 2 spsk. fishsauce
- 2 tsk. sukker
- 1 tsk. reven ingefær
- 1-2 citrongræs
- 1 tsk. friskhakket rød chili eller sambal oelek
- Desuden:
- evt. frisk koriander, snittet rød chili og limebåde
- Tilbehør:
- ristede peanuts eller cashewnødder
- Kog nudlerne efter anvisning på emballagen. Kom dem i en sigte, og overbrus dem med koldt vand. Afdryp.
- Skær løg og peberfrugt i små tern. Varm en wok eller dyb pande op med olie, og steg kødet, til det har skiftet farve. Tilsæt løg og peberfrugt, og svits det med et par min. Tilsæt limesaft, fishsauce, sukker, ingefær, finthakket citrongræs og chili. Læg låg over, og lad retten simre ca. 10 min. Kom nudlerne i, og varm kort igennem.
- Pynt evt. retten med koriander, limebåde og chili samt et drys ristede peanuts eller cashewnødder.