Skønhedsbud
SPONSORERET indhold

Eurowomans chefredaktør: "Den ansigtscreme er noget af det vildeste, jeg nogensinde har prøvet"

Anne Lose, 37 år, chefredaktør på Eurowoman, har sart hud og forlader aldrig hjemmet uden sin favoritsolcreme, der ligesom flere af hendes skønhedsfavoritter, har hængt ved i mange år.

Af: Julie Kraase Brandt Foto: Rasmus Weng Karlsen
25. jul. 2015 | Mode | ALT for damerne

Anne Lose havde mange problemer med sin hud, da hun var yngre og ved derfor, hvilken forskel den rigtige pleje og kvalitet kan gøre for huden.

1.  Badesæbe

Jeg er besat af Winceyette Shower Cream fra & Other Stories, for den har en himmelsk duft, der hænger ved længe efter badet. Jeg køber ofte flere ad gangen, og man kan aflevere sin brugte emballage i butikken igen – en filosofi, jeg elsker.

LÆS OGSÅ: Sådan får du lækker sommerglød - uden at bekymre dig om rynker 


 2. Chanel-himlen

Fresh Body Cream fra Chanel er en særlig luksus for mig. Den er særligt udviklet til at komplementere Chanels dufte i Les Exclusifs-linjen, for den er meget diskret og neutral i duften. Den fugter og forfiner huden, og når jeg kombinerer den med min Coco Eau de Parfum, er jeg i Chanel-himlen3. Til ansigtet 
Tromborgs Anti-Aging Molecular Messenger Cream er noget af det vildeste, jeg nogensinde har prøvet. Det er gennemført kvalitet, og den gør underværker for min hud, ligesom Estée Lauders serum Advanced Night Repair, som jeg har brugt i så mange år, at jeg ikke har tal på det.4. Mikser foundations
Jeg kan godt lide at mikse foundations for at gøre farven mere levende. Jeg foretrækker lyse nuancer, for min hud er lys. Mine favoritter er Ole Henriksens CC Cream og Cliniques Redness Solution SPF 15. I weekenden holder jeg makeupfri og bruger kun solcreme over dagcremen.

 
5. Kærlighedsduft
Min mand har foræret mig Diptyques Lombre dans l´eau gentagne gange i de 17 år, vi har været sammen, og det kan stadig slå benene væk under mig, hvor god den er. Og når samme mand ikke ser det, elsker jeg at låne hans Tom Ford for Men.


6. Solbeskyttelse 
Fugt er særligt vigtigt for mig, for jeg har en sart hud med mange fregner, der ikke tåler sol, og derfor er solfaktor også et must. Jeg elsker La Roche Posays flydende Anthelios XL SPF 50, for den fedter ikke. Den har hængt ved i mange år.


7. Min næste skønhedsinvestering
En pedicure, så jeg er sandal-klar og en ny rens – jeg skal vælge mellem RENs Rosa Centifolia no. 1 Cleansing Balm eller Purifying Cleanser fra Ling.


LÆS OGSÅ: Bekæmp de første alderstegn - udsæt hudens aldring 

LÆS OGSÅ: Gun-Britt: "Den giver mig en naturlig og frisk hud hele dagen"

LÆS OGSÅ: "Den er drøj i brug, giver ikke urenheder og dækker mine pigmentfejl"