Balenciaga i København

Balenciaga i København

Balenciaga åbner i dag ny butik i København

2014 har været et godt år for modeentusiaster i Danmark og nu bliver det endnu bedre.

Der sker meget hos de internationale modehuse lige nu. Senest kunne vi her på Eurowoman.dk fortælle om Frida Gianninis exit som chefdesigner hos Gucci, vi kunne d. 30. oktober byde Karl Lagerfelds første butik i Danmark i Illum velkommen, og nu sker der endnu en nævneværdig ting.

Balenciaga åbner i dag i Illum som led i varehusets store transformation mod lukusvarehus. Butikken, der er 80 kvadratmeter og vender ud mod Strøget, vil byde på et bredt udvalg af ready-to-wear, accessories og sko til kvinder samt et mindre udvalg til mænd.

Agenturet, der repræsenterer Balenciaga herhjemme, Group88, er begejstrede for at kunne føje det franske luksusmærke til deres portefølje af lækre butikker. I en pressemeddelelse udtaler administrerende direktør Thomas Møller:

- Balenciaga er et toneangivende og veldrevet modehus, og det er med stor glæde, at vi nu kan byde indenfor og tilbyde vores kunder en fuldendt oplevelse af universet, som Alexander Wang har skabt. Med åbningen af Balenciaga er vi med til at sætte København på landkortet, som en modedestination, der er værd at rejse for.

Udover Balenciaga, der blev stiftet i 1937 af Christóbal Balenciaga og i dag har Alexander Wang som kreativ direktør, inkluderer paletten af luksusbutikker i Illum også modehuse som Loewe, Mulberry, Saint Laurent og Proenza Schouler.

Group88 fører desuden Bottega Veneta, Burberry, Gucci, Loewe, Mulberry og Saint Laurent.

LÆS OGSÅ: Dansk modemærker har fået ny designer

LÆS OGSÅ: High street: Sådan gavner kopierne den ægte vare

LÆS OGSÅ: Se H&M's valg af model til ny eksklusiv kollektion