Bedste ansigtsmaske
SPONSORERET indhold

Her er de 11 bedste masker – både til ansigt, bryst og baller

Bedst som du har vænnet dig til et liv uden mundbind, er det blevet maske-sæson igen. Heldigvis for de forskønnende, som du kan forkæle dig selv med i december, til alt fra ansigt til bryster og baller.

Af: Sine Gerstenberg Foto: Getty og PR
20. jan. 2023 | Mode | Eurowoman

Til gården og til gaden

Der er sjovere måder at modarbejde tyngdekraften på end Wonderbra og Spanx. F.eks. Miquras boob og butt sheet-masker. En velduftende gelé beriget med volufiline gennemfugter og opstrammer ballerne, mens ginseng og hyaluronsyre giver dine bryster et håndfast løft.

Butt Mask, 69 kr. Boob Mask, 69 kr. Begge fra Miqura.

Miqura

Målrettet maskering

Ikke alle masker tager højde for, at din huds behov ændrer sig. Ikke bare over et år, men over en måned eller sågar i løbet af en dag. Heldigvis findes der undtagelser som Period faace, der er målrettet hormonel hud, afværger udbrud og beroliger inflammation, mens Sweaty faace modvirker fedtet hud, irritation og tilstoppede porer.

Period faace, 279 kr. Sweaty faace, 279 kr. Begge fra faace

Period_Faace-100ml copy.jpg

Stram op

Hvis du ikke altid synes, at økologiske produkter er effektive nok, bliver du fan af den nye øjenmaske fra Rudolph Care. Den går nemlig aktivt (og synligt!) ind og opstrammer de sarte øjenomgivelser og mindsker fine linjer, og så skal den ikke vaskes af.

Firming Eye Mask fra Rudolph Care, 595 kr.

Firming_Eye_Mask_20ml_frit.jpg

Rene linjer

Franske Biologique Recherche har udviklet en ansigtsmaske til bymennesker, der ikke kan undgå atmosfærens forurenende stoffer. Masque VIP O2 forhindrer de skadelige stoffer i at trænge ned i hudcellerne og reducerer samtidig mængden af oxiderende proteiner, der akkumuleres på storbyvante ansigter.

Masque VIP O2 fra Biologique Recherche, 825 kr.

la_PR1_BiologiqueRecherche_Pris_826_(100_ml)_b1096492.jpg V copy.jpg

Sweet dreams

Døjer du med en uslukkelig hudtørst og kinder, der blusser, hver gang frosten sætter ind, kan du med fordel alliere dig med Kiehl’s natmaske. Den består bl.a. af naturens eget fedtstof, squalane, der intensivt gennemfugter huden og gør den mere modstandsdygtig over for både klimapåvirkninger og temperatursvingninger.

Ultra Facial Overnight Rehydrating Mask fra Kiehl’s, 250 kr.

Kiehls

Fugt i en fart

Har du ikke tålmodighed til at vente på langsigtede resultater, kan du kaste dig ud i en maske med omgående effekt. Nøgle-ingrediensen er antiinflammatorisk portulak, mens aloe vera og kamille fylder din hud med næring, der giver flot glød.

Face Mask fra Dr. Barbara Sturm, 825 kr.

Dr Barbara Sturm

Skybrud

Bare fordi din hud slår ud et par steder, er det ikke sikkert, at resten af ansigtet har brug for en omgang. Sæt i stedet de plantebaserede små ‘skyer’, der er beriget med den medicinske urt centella, lige der hvor problemet befinder sig, sov på det, og se virkningen i spejlet næste morgen.

Cloud Patch fra Common Clouds, 119 kr.

Common Clouds

Redningsplanken

Julestress har det med at sætte sig som synlige spor i ansigtet, på halsen og brystpartiet. Sænk skuldrene, og brug et kvarter tre gange om ugen med redningsmasken, der får huden til at slappe af med en blanding af mælkesyrebakterier og sheasmør.

Evercalm Ultra Comforting Rescue Mask fra REN, 300 kr.

Ren skincare

Maskér manken

Radiatorvarme, frost, varmebehandling og dit forbrug af stylingprodukter sætter sig som tørre spor i dit hår. Tiden er inde til en hårmaske, der kombinerer naturlige olier med planteproteiner, så trangen til at klippe længderne af udsættes.

Superfood Shine Hair Mask fra Evolve, 179 kr.

Evolve Organic Beauty

Multivitaminen

Tromborgs vitaminmaske egner sig til alle hudtyper og indeholder både A-, E-, F-, H- og B3-vitamin. Derudover er den rig på både kollagen, carbamid og allantoin, der virker betændelseshæmmende og efterlader huden gennemfugtet.

Multi Vitamin Facial Mask fra Tromborg, 340 kr.

TROMBORG MULTI VITAMIN FACIAL MASK.jpg V copy.jpg

Hyaluronsyreboost

Giv din hud 15 minutter på langs med den intense ansigtsmaske fra veganske Woods Copenhagen, og du føler, at du har klaret ansigtsbehandlingen helt selv.

Intense Hyaluronic Mask fra Woods Copenhagen, 299 kr.

Woods Copenhagen

Anbefalet til dig