Cath Alexandrine Danneskiold-Samsøe
Foto: PR Pift dit hverdagslook op med Tom Fords Eye Defining Pen langs vipperne.

Cath Alexandrine Danneskiold-Samsøe: "Det er en kostbar og ret smertefuld behandling, men resultatet er synligt"

Hun bor i Richmond i London og elsker solen og vaniljeis. Hun har også erkendt, at hun næsten ingen bryn har. So be it!

Hår
– Jeg vasker hår to gange om ugen med shampooen Nutritive Bain Satin 1 fra Kérastase, efterfulgt af Kérastases hårmaske Nutritive Masque Magistral, som jeg bruger i stedet for balsam. Jeg afslutter altid med Elixir Ultime Original Versatile Beautifying Oil fra Kérastase. Jeg får klippet spidser en gang om måneden. Af praktiske årsager holder jeg mig fra at få håret farvet. Jeg er perfektionist, og det vil være nødvendigt at besøge en salon regelmæssigt for at holde farven ved lige, hvilket er alt for tidskrævende.

Elixir Ultime Original Versatile Beautifying Oil, KérastasePrøv den: Elixir Ultime Original Versatile Beautifying Oil, Kérastase, 320 kr. (sponsoreret)

Bryn
– Uh, jeg har næsten ikke nogen bryn. Selv om flere makeupartister gennem tiden har forsøgt at få mig overtalt til at tegne mine bryn op og endda få dem tatoveret, holder jeg mig til mit brynløse look og lægger ikke mere energi i det. Det er nok mit kendetegn.

LÆS OGSÅ: Christel Hielscher Seibenhaar: "Det er så effektivt, og så koster det kun en halvstreder"

Øjne
– Til daglig bruger jeg kun mascara. Til fest bruger jeg Tom Fords Eye Defining Pen, en tynd eyeliner, som jeg lægger langs vipperne.

Vipper
– Da eyelash extensions var det nye beauty-fænomen, blev jeg også overtalt til at prøve det. Det var fantastisk at vågne op med et nude but energized face, men efter tre år med eyelash extensions uden pause, blev mine vipper så slidte, at mange af dem faldt af, og de resterende knækkede. Det var en nasty overgangsfase at stoppe med extensions. Efterfølgende begyndte jeg at bruge M2 Beauté Eyelash Activating Serum, der hjalp meget i starten, men ikke i det lange løb. Derfor anbefaler jeg, at man holder længere pauser imellem M2-kuren.

Læber
– Jeg elsker matte farver i kakaonuancer, men kan også finde på at bruge røde nuancer. Mine favoritter er fra MAC og Tom Ford.

Lip Color i farven Magnetic Attraction, Tom FordFå looket: Lip Color i farven Magnetic Attraction, Tom Ford, 400 kr.

Mund
– Det første jeg gør om morgenen, er at drikke et stort glas vand med citron og derefter fire espressoer. Jeg er ikke i stand at konversere med nogen eller tænke klart uden min espresso-kickstart. Jeg spiser generelt sundt, kød og fisk og masser af grønt, men jeg har også en sød tand. Jeg er eksempelvis storforbruger af vaniljeis. Her taler vi om mængder, der egner sig til optagelse i Guinness Rekordbog.

Ansigt
– Jeg bruger aldrig foundation, men derimod to forskellige nuancer af Studio Skin Concealer fra Smashbox, som jeg blander. Derudover bruger jeg den transparente pudder Matte and Radiant Pressed Powder fra YSL og Pure Finish Mineral Bronzing Powder fra Elizabeth Arden samt en rouge fra MAC i den klare pink farve Peony Petal.

LÆS OGSÅ: Gun-Britt Zeller: "Det må altså godt være lidt uperfekt, det hele"

Hud
– Jeg er sun addict, men det har også sine konsekvenser, der betyder, at jeg skal pleje min hud med omhu. Jeg er afhængig af, at min hud føles dybderenset døgnet rundt, og til det formål bruger jeg Regenerating Exfoliating Facial Cleanser fra Deep Sea Cosmetics. Den traditionelle Crème de La Mer fra La Mer har været mit ansigts bedste ven de seneste 30 år. To gange om året får jeg foretaget en avanceret ansigtsbehandling, der hedder Ultherapy hos N'age i København. Behandlingen booster huden og fremmer dannelsen af kollagen. Det er en kostbar og ret smertefuld behandling, men resultatet er synligt.

Crème de La Mer, La Mer

Prøv den: Crème de La Mer, La Mer, 2.399 kr.

Krop
– Jeg bor i komplekset The Royal Star & Garter Homes i Richmond (London-bydel, red.), som også har et spa og er vild med ugentlige dybdescrubs efter en tur i saunaen. Derefter elsker jeg at bruge Matas' Granatæble Bodyoil. Den er velduftende og gør min hud babyblød. Til hverdag bruger jeg Shea Nourishing Whipped Lotion fra The Body Shop. Den både er og dufter helt fantastisk.

Duft
– Siden Thierry Mugler lancerede Angel, forlader jeg aldrig mit hjem uden den. Derhjemme er min duftsans anderledes perspektiveret. Her bruger jeg derfor Chanels No 5, Fève Délicieuse fra Christian Diors La Collection Privée eller Fucking Fabulous, den nyeste parfume fra Tom Fords Private Blend, afhængigt af mit humør.

Angel, edp 50 ml. Thierry Mugler

Find den: Angel, edp 50 ml. Thierry Mugler, 780 kr.

Negle
– Jeg har lært af min mor, at en kvindes hænder og fødder skal være kissable. Mine negle har ikke været uden neglelak, siden jeg var 14 år, og en ugentlig mani- og pedicure er et must. Om sommeren elsker jeg fransk manicure eller Russian Roulette fra Essie, om efteråret og vinteren en dyb burgundy-farve. Min favorit er Tom Fords 16 Bordeaux Lust.

Nail Polish i farven Russian Roulette, Essie

Få looket: Nail Polish i farven Russian Roulette, Essie, 100 kr. 

Numse
– De seneste 10 år har jeg lovet mig selv at begynde at motionere, men det er, som om det altid bliver udskudt. Jeg vil hellere have travlt med at omgås dem, jeg elsker, rejse, læse eller arbejde fremfor at træne. Samtidig må jeg erkende, at jeg er ret heldig med mine gener. I min slægt ser vi alle ud, som om vi ikke laver andet end at dyrke sport.

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed