Charlotte Thomsen
SPONSORERET indhold

"Jeg sværger til dette mærke mod uren hud"

PR-ansvarlig hos Diesel Danmark, Charlotte ­Thomsen, 30, har – indrømmet – aldrig været god til at huske solcremen, men afrens hver morgen og aften er et fast ritual og har været det, siden hun i sine 20’ere døjede med mange hudproblemer.

Af: Julie Kraase Brandt Foto: Privat og PR
27. aug. 2017 | Mode | ALT for damerne

1. Rosenolien

Jeg er kæmpe fan af det britiske hudplejemærke REN og bruger virkelig mange af deres produkter. Deres kropsolie med rose er en af mine favoritter. Jeg bruger den efter bad, hvor den tørrer hurtigt ind og slet ikke fedter. Den er lidt dyr, men den er drøj og gør virkelig en stor forskel.

Moroccan Rose Otto Ultra Body Oil, REN hos Med24.dk (sponsoreret), 420 kr.

2. Rød reje

Jeg har aldrig været god til at huske solcremen, men jeg forsøger virkelig, for hvem gider være en rød reje? Min solcreme må ikke fedte og skal tørre hurtigt ind, ellers får jeg dem ikke brugt, og det lever Avénes op til. Jeg køber den til fedtet hud.

Sun ­Cleanance SPF30, Avéne,150 kr.

3. Lækker glød

Nimue fik bugt med min urene hud, da jeg var yngre, så dem sværger jeg til. Deres Conditioner bruger jeg efter rens på en vatrondel til at 'tørre efter' og fjerne kalkrester fra vandet. Under min dagcreme bruger jeg serum fra REN, der giver et fugtboost og en lækker glød.

Conditioner, Nimue, 345 kr.

Radiance ­Perfection ­Serum, REN hos Med24.dk (sponsoreret), 495 kr.

4. Et hint af farve

Jeg synes, at lidt farve på læberne virkelig gør en stor forskel, når man skal 'dulles' lidt op og Cliniques cremede læbepenne, giver en let og lækker farve, og føles mest som læbepomade med farve. Jeg er vild med farven Chunky Cherry, og den skal helt sikkert med på ferie som eneste makeup.

Chubby Stick, Chunky Cherry, ­Clinique, 175 kr.

5. Gør arbejdet

Jeg bruger roll-on deodoranterne fra Vichy fra apoteket. Jeg er ikke parfumeforskrækket, men kan ikke lide en tung duft, så jeg kan godt lide, at de har mild duft, og at jeg ved, at de virker, med en deodorant er der ikke noget vigtigere, særligt i sommervarmen.

48Hr­ Anti-Transpirant Treatment, ­Vichy, 110 kr.

6. Friskt hår

Jeg har prøvet alle mulige forskellige tørshampooer, og jeg vender altid tilbage til den stribede fra Matas. Den er nem at rode ud i håret og fedter ikke. Så er den drøj i brug og billig – what's not to like?

Dry ­Shampoo, Matas, 50 kr.

7. Min næste skønhedsinvestering

Hver tredje måned får jeg en dybderensende ansigtsbehandling hos Dollface. Det har jeg gjort i mange år, og det giver min hud glød og hjælper med at komme de urenheder til livs, jeg ikke selv kan få bugt med. Det er et højt prioriteret must for mig, og så går jeg altid fornyet derfra.

Anbefalet til dig