emili sindlev

Foto: Christian Vierig/Getty Images Stylist og modeinfluencer Emili Sindlev skal være med i årets Vild med dans.

Dansk stilikon skal være med i årets Vild med dans

TV 2 har netop løftet sløret for endnu én af efterårets ’Vild med dans’-deltagere: Stylist og modeinfluencer Emili Sindlev, der er kendt for sin farverige garderobe.

Når danseprogrammet ’Vild med dans’ løber af stablen til oktober, kan seerne se frem til en cha-cha-cha med blandt andre det 24-årige stilikon Emili Sindlev.

– Jeg har set programmet, siden jeg var helt lille, og det har været min drøm at være med, siger hun til TV 2, hvor hun videre beskriver sig selv som en dansemus, der altid befinder sig på dansegulvet, når hun er i byen.

LÆS OGSÅ: Emili Sindlev: ”Mit lange, store hår bliver ødelagt af klassiske hårelastikker, men ikke af disse”

Emili Sindlev har tidligere været stylist for modemagasinerne Eurowoman og Cover og lever i dag af at være en af Danmarks største influencere med sin Instagram-profil med knap en halv million følgere.

Her inspirerer hun blandt andet til, hvordan man sammensætter farver, finurlige prints og smukke silhuetter på kryds og tværs. Og det kommer kjolerne, hun skal danse rundt i i Vild med dans, også til at bære præg af.

Kjolerne er nemlig noget af det, der har haft størst indflydelse på Vild med dans-drømmen for Emili Sindlev. Allerede nu afslører hun, at der kommer knald på farverne, glimmer og glamour, og hun mener selv, de bliver endnu en god grund til at følge med på hendes dansefærd:

– Jeg tænker, det bliver sjovt at følge mig, fordi tøjet er min ting. Jeg glæder mig til at have noget vildt tøj på og have referencer i mit tøj. Til Cher eller andre store kunstnere, slutter Emili Sindlev til TV 2.

Blandt de øvrige deltagere er blandt andet den 46-årige tv- og radiovært Sara Bro og sangerinden Hilda Heick.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kvinder du skal kende, Kjoler, Stil og Livsstil