Dette outfit, som var hot i 00'erne, er nu tilbage

Var du ikke en af de heldige, som fik fingrene i Juicy Coutures klassiske velour-træningsdragt tilbage i 00’erne? Så er der godt nyt: Træningsdragten fejrer 21 år og er nu på hylderne igen. #Trackisback!

Hvis du havde spurgt os for 10 år siden, om vi troede, at Juicy Coutures stenbesatte velour-træningsdragt ville komme tilbage i 2016, ville vi nok have grint. Men nu er virkeligheden altså en anden.

LÆS MERE: Karl Lagerfeld: "Jeg ville gøre noget andet, som vi aldrig har gjort før"

Juicy Coutures træningsdragt fylder 21 år, og det fejres med 21 kampagnebilleder med 21 seje piger og en tilhørende video, hvor de fortæller om deres første træningsdragter, som Paris Hilton, Britney Spears og J-Lo nærmest havde som uniform.

Trods alt andet end kronede dage for Juicy Couture, er dette jubilæum det helt rigtige tidspunkt at gribe bolden igen. Efter den kæmpe succes kom den kæmpe nedtur, og Juicy Couture gik fra at være det smarteste til at være kitch på den ikke så fede måde. Samtidigt måtte de lukke alle butikker i Amerika og udelukkende sælge igennem det amerikanske supermarked Kohl's.

Der har de været lige siden, indtil forrige uge hvor belgiske Vetements viste deres seneste kollektion med velour-træningsdragter lavet i samarbejde med Juicy Couture. Nu fylder træningsdragten så 21 år, og når du fylder 21 år i USA, er du myndig, og det var måske netop dette, som træningsdragten trængte til. At blive voksen.

Hvorvidt vi kommer til at se træningsdragterne i de danske gader, tør vi ikke garantere, og det kræver nok også sin type, men vi vil lade det være op til dig. Se videoen og kampagnen her og bliv inspireret – om end ikke andet, så er træningsdragterne tilbage her.