Din guide til laserbehandling
Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: Karsprængning CPH, Beautiful Balance, Egedal laserklinik, Healux Klinikken, Laserterapeuten & Øjenlægernes Center.

Din guide til laserbehandling

Du har helt sikkert hørt ordet ’laserbehandling’ før. Men er du klar over, hvad det rent faktisk kan bruges til? Bliv klogere her!

Mange forbinder straks laser med hårfjerning eller behandling af rynker. Men metoden er også effektiv i en lang række andre situationer – lige fra arreduktion og smertelindring til tandblegning og endda også at rette op på synsfejl.

Vi har samlet seks klinikker, der alle har specialiseret sig i forskellige former for laserbehandling.

Mod karsprængninger, solskader og brune pletterKarsprængning.jpgKarsprængning CPH består af sygeplejerske Birgit Lawaetz og hendes specialistteam af sygeplejersker og læger. Klinikken behandler bl.a. små synlige blodkar, diffus rødme og solskader i form af brune pletter – alt sammen med de anerkendte og effektive behandlingsmetoder YAG-laser og IPL.

Ovennævnte forandringer i huden forekommer ofte på næsen og næsefløje samt kinder og brystet, men kan også forekomme andre steder på kroppen - som fx benene. Disse behandles dog ofte med metoden mikrosklerosering, som klinikken også tilbyder. Derudover har Karsprængning CPH også stor erfaring med at bruge IPL-laser til at fjerne kropsbehåring.

Se mere om behandlinger samt priser på www.karspraengningcph.dk, eller kontakt klinikken direkte på tlf: 53 88 14 04 eller mail: info@karspraengningcph.dk

Fra botox og fillers til permanent makeupBeautifulBalanceLasershop_614.jpgBeautiful Balance Lasercare udfører alt fra botox og filler-behandlinger, permanent hårfjerning med laser eller SHR og kosmetisk laserbehandling (carbonpeeling) til fjernelse af tatoveringer, rynker samt ar, smertebehandlinger, tandblegning, permanent makeup, mesoterapi, fedtfrysning og HIFU-behandling.

Klinikken er naturligvis registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed og har to klinikansvarlige læger i spidsen, ligesom både den kosmetiske sygeplejerske og den kliniske kosmetolog og hudterapeut er superviseret og godkendt.

Book tid hos Beautiful Balance Lasercare i Randers her, eller læs mere om klinikkens behandlinger på www.beautifulbalance.dk

Laserbehandling mod smerter505788953144108153_5.jpgEgedal.jpgEgedal laserklinik har specialiseret sig i laser som behandlingsmetode mod diverse smerter. Med laser overføres energien fra laserlyset til kroppens celler, hvor det kan benyttes som brændstof.

Lyset trænger med sine helt specielle egenskaber og energi dybt ind i vævet – helt ind til den enkelte celle og hver eneste lille mitochondrie - hvor energien så absorberes og dermed overføres.

Cellen får derved energi til at udføre alle de opgaver, som den i forvejen er programmeret til - heriblandt kroppens naturlige helingsproces. Hvis du eksempelvis tilfører laserenergi efter en skade, opnår du altså en acceleration af kroppens naturlige heling.

Se mere på www.egedallaserklinik.dk

Hovedstadens førende laserklinik470003668286103452_billede_alt_for_damerne_HEALUX1.jpgMed mere end 14 års erfaring inden for kosmetiske laserbehandlinger er Healux Klinikken et trygt valg. Her bliver du mødt af et højtuddannet team af kosmetiske sygeplejersker, hudlæger og kosmetologer, som kan give en 360-graders vurdering af dit personlige behov.
Healux Klinikken har markedets nyeste teknologier og tilbyder laserbehandlinger inden for:

  • Rynker, fine linjer og forstørrede porer
  • Arreduktion
  • Hudopstramning i ansigtet samt på hals og krop
  • Solskader og hyper-pigmentering
  • Diffus rødme og rosacea
  • Hårfjerning
  • Karsprængninger
  • Tatoveringsfjernelse

Book tid til en gratis konsultation her, eller læs mere om laserbehandling på www.healuxklinikken.dk

Slip af med smerterne131950629292620083_laser_iv_nakke_.jpgLaserterapeuten.com tilbyder laserbehandling mod smerter, og har stor erfaring med at behandle både gamle og nye skader.

Klinikken har specialiseret sig i piskesmældsskader, men behandler også alle smerter i bevægeapparatet, og derudover akne og sårheling.

-  muskelskader

-  inflammation 

- løberknæ

- seneskedehindebetændelse

- myoser

- migræne

- fibersprængninger

- hold i nakken

- iskiassmerte

- hælspore 

- visse knæsmerter

-  sårheling og meget andet

Forløbet sammensættes efter dit personlige behov – fx kan laser suppleres med øvelser og massage. Laserterapeuten.com tilbyder også hjemmebehandlinger i området 2800-2980.

Overvejer du at slippe for briller og linser?526200330332824764_laseroejen.jpgØjenkirurg, dr.med. Sven Asp

Så er Øjenlægernes Center i Aarhus og København (Charlottenlund) klar med en kompromisløs faglig vurdering! 

Øjenlægernes Center tilbyder førende, fagligt funderede øjenlaserbehandlinger og har stor viden og erfaring inden for feltet – to ting, der er afgørende for et optimalt resultat, og der gør forskel, når det gælder dit syn.

Øjenlægernes Center er ejet af danske fagfolk og har samtidig den Nordeuropæiske rekord i antal udførte ReLEx smile-øjenlaserbehandlinger ved øjenkirurg, dr. med. Sven Asp. Vi er den eneste private aktør, der fysik tilbyder disse banebrydende behandlinger i både Aarhus og København.

Kontakt klinikken i Aarhus eller København, på 44 44 40 40 og få afklaret hvordan vi kan hjælpe netop dig, eller læs mere på www.olce.dk

Det gælder dit syn- vores viden og erfaring gør en forskel

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed, Hud og Hudpleje