Stephania Potalivo

#EWstylecrush: Stephania Potalivo

Den 28-årige skuespillerinde fra 'Sjit Happens', der netop har taget hul på tredje sæson, har en forkærlighed for store, italienske solbriller med guld og lir, som hun sætter sammen med jeans og street wear. Generelt har hun en forkærlighed for dramatisk, udansk stil, og da hun købte sin designertaske for otte år siden valgte hun den røde - ikke den sorte.

Beskriv din stil
Den generelle stil i Italien er frygteligt, men jeg er jeg nok præget af, at jeg har Italienske rødder og præget af at rejse meget i Italien. Jeg har en forkærlighed for Versace. Det bliver bare ikke kedeligt. Min stil er en blanding af street, casual og diva. Jeg mikser gerne en masse stilarter uden "at være" dem hundrede procent. Jeg elsker en flot pels, stiletter og solbriller og kan være helt diva a la Jennifer Lopez og andre gange mere street og casual. Det handler om, hvordan du mixer det. Det vigtige er, at det er personen, der stråler, og ikke kun det, man har på.


Safe outfit.
Mavebluse: Won Hundred, læderjakke: Won Hundred, jeans: Topshop, pumps: Scoop, taske: Gucci.


Robert robe
Stephania var nomineret til en Robert for sin rolle i 'Sjit Happens'.
"Det er jo fantastisk virkeligt at få lov til at gå all ind og klæde sig fint på og få sat hår og lagt makeup. Sådan noget, ville jeg jo aldrig have på i byen."
Kjole: Marciano Guess, sko: Scoop, taske: Versace.


Unik jakke og "hyggesæt"
"Der er en dame på Christiania, der syr de fedeste ting, og hun laver kun én af hver i hver størrelse. Min stylist på 'Sjit Happens' havde et sæt til serien. Jeg var helt vild med det og opsøgte hende selv og købte en bomberjakke. Jeg kan godt lidt at have noget, man ikke ser alle andre i."
Jakke: The Essence - Streetfashion, sæt: Moss copenhagen, støvler: Uggs, solbriller: Versace.

Hvad hopper du i, hvis du kun har 5 minutter til at klæde dig på?
Stramme, sorte jeans - gerne Dr. Denim i strech. Jeg har fem par af dem. Og så en T-shirt, gerne enkelt, uden print i hvid, sort eller grå fra eks. Stig P, min læderjakke fra Won Hundred og et par sneakers. Lige nu Adidas ZX Flux Torsion i sort med hvid sål. Så føler jeg mig godt tilpas. Og solbriller! Hvis jeg er kommet lidt hurtigt ud af døren. Altså selvfølgelig, hvis solen skinner! Jeg meget stor fan af Versaces. Jeg er altid inde og købe dem i New York og Italien. De er bare ret blærede og udanske og en blanding af diva, lir og lidt hip hop. Min mor har altid gået rigtig meget med Versace-solbriller og har arvet alle min mors 90'er-stel og har dem med guldlogo og det hele.


Hvad er dit bedste køb nogensinde?

Jeg har en Louis Vuitton-taske i rød, som jeg synes er lidt Birkin-agtig. Jeg har kun set andre med den i sort og aldrig i rød. Jeg købte den for otte år siden og var meget i tvivl, om jeg skulle købe den i rød eller sort, men jeg tænkte, at hvis jeg endelig skulle have en taske, der skiller sig lidt ud og som er så dyr og fin, måtte den godt have noget særligt over sig. Jeg synes, den passer til alle stilarter.


Hvilke tre ting ønsker du dig lige nu?

1 Jeg ønsker mig en ny læderjakke. Den nye fra Ganni måske. Det er lidt skørt, for jeg har jo en i forvejen, men hvis jeg har noget, jeg er glad for, så for jeg lyst til at købe mere af det. Jeg synes læderjakker er fedest i sort og Gannis er ret lækker.

2 Jeg mangler en sort taske i mellemstørrelse i blødt skind og har set en rigtig fin en i magasin fra See by Chloé.

3 Jeg elsker sæt! Det er lige meget, om det er et pænt sæt eller joggingsæt. Det ser lidt tjekket og gennemført ud, og jeg synes, det giver det noget ekstra, at det matcher. Jeg har både hyggesæt og pæne sæt, og ønsker mig det fine, rosa sæt fra Won Hundred med top og bukser!

Hvor finder du inspiration til din stil?
Det gør jeg meget på Instagram fra piger, der er lidt samme type som mig selv. Det er vigtigt, når man klæder sig på, at man ikke kun klæder sig på efter moden, men efter sin type, farve og størrelse. Jeg er en lille halvitaliener og finder ikke inspiration hos en, der er 180 med totalt lange stænger. Det dur bare ikke. Sådan en som Selena Gomez, hun har noget fedt tøj og Jennifer Lopez, hun har diva street stil. Dem kigger jeg på, hvis jeg skal ud.

Hvad er dit bedste budgettip?
Jeg vil gerne bruge ekstra penge på tasker, solbriller, sko og jakker, men jeg synes virkelig, at jeans og T-shirts bare skal købes i high street-butikkerne. Jeg har svært ved at forstå, at man køber T-shirts i ACNE, når du kan købe dem til en fjerdel af prisen. & Others Stories laver virkeligt gode T-shirts og Dr. Denim jeans koster 400 kroner. De er helt klassiske og fås både i højtajlede og lavtaljede, og du kan ikke se de er i stræk.

Hvilken hype kommer du aldrig til at forstå?
Haremsbukser kommer jeg aldrig til at forstå. De ser bare ikke pæne ud på nogen. Og det samme med de der jeansleggings, jeggins, de ser så grimme ud!

Hvad er dit bedste skønhedstip?
Det kan godt være, det er lidt atypisk. Men vi ved jo, vi skal drikke vand osv. Faktisk synes jeg bare, det er vigtigt, at man har en god holdning. At man ikke er rundet eller dvask. Det gør bare så meget ved ens fremtoning. Men helt konkret, så hader jeg at have fladt hår, og min frisør har lige vist mig en tørshampoo fra Oribé, som gør at håret ikke bliver fladt. Den dufter så godt, og gør ikke håret stift eller klistret.


Hvad er dit favoritspot i DK?

Der er den her salatbar på Grønnegade, hvor jeg altid spiser. Jeg synes, det er så svært at få en god salat. Nu lyder jeg som en total sundhedsfreak, og det er jeg bare slet ikke, men Fredcos i Grønnegade... Det er den bedste måde at være sund! Det er friskt og lækkert, og du vælger selv, hvad du vil have i. Det er virkelig, virkelig bare godt.

Hvem har den fedeste stil i Danmark ifølge dig – hvorfor
Jeg synes sgu, Medina har en virkelig, virkelig god stil. Jeg synes altid, hun skiller sig ud, og hun har så mange udtryk, som jeg også selv kan lide. Hun kan finde ud af at sætte ting sammen. Uden at fornærme nogen, så er der bare mange "modemennesker", der ligner hinanden, og jeg synes bare altid, hun ser super sej og gennemført ud. Hun er mega udansk

LÆS OGSÅ: #EWstylecrush: Euromans Ciara Broadbery

LÆS OGSÅ: Sådan mikser Rozanna en fed hverdagsgarderobe

LÆS OGSÅ: Se 3 kvinders stilfulde indretning

Se, hvad vi ellers skriver om: Stil og Stephania Potalivo