Emma Stone
SPONSORERET indhold

Glem alt om dyre produkter – her er den billigste vej til fastere hud

Kinesiske kvinder er kendt for deres smukke, glatte hud. Her er rutinen, der giver din hud de bedste vilkår – helt naturligt og smertefrit.

Af: Sofie Hviid Foto: Getty Images
11. okt. 2017 | Mode | Eurowoman

Hver måned kommer nye produkter på markedet, der lover at give kvinder fastere, yngre hud. Men hvis man spørger Judith Stage, der har speciale i kosmetisk akupunktur, giver det ingen mening at smøre os med dyre produkter.

LÆS OGSÅ: Kære kollagen: Giv mig mine spændstige kinder tilbage. Nu, tak!

Vores udseende handler langt mere om vores livsstil, end hvad vi smører i ansigtet. Hun deler her sin egen skønhedsrutine, som hun har samlet op fra kinesiske og japanske kvinder.

1. Knib kinderne

En dyb massage af dit ansigt er tusind gange bedre end en creme. Giv dig selv en massage hver morgen, hvor du tager fat på huden og kniber dig selv forsigtigt. Start nedefra og arbejd dig op mod panden. Hvis du kan få blodcirkulationen til at virke bedre, så har du en fantastisk anti-aging behandling.

2. Is på huden

Hver morgen og aften vasker du din hud med varmt vand. Så tager du en isterning ud af fryseren og lader den ligge i et minuts tid, så den bliver en anelse blød. Så kører du den rundt i hele ansigtet kortvarigt – det må ikke vare for længe. På den måde lukker du porerne og giver ansigtet et boost.

3. Risvand i ansigtet

Ifølge Judith Stage skal vi undgå kunstige produkter på ansigtet, fordi huden er så sensitiv. I stedet bruger hun selv risvand, der er en gammel kinesisk skønhedsteknik, som blandt andet er kendt fra geisherne.

Risvand laves ved at hælde vand over hvide ris og så hælde vandet på en flaske. Den skal stå i to dage og er nu klar til brug. Væsken kan have en syrlig lugt og kan holde sig 5 dage i køleskabet. Der er meget næring i vandet, og det glatter huden ud. Det hjælper til at formindske rynker. Brug risvand som skintonic – efter isterningen – hver morgen og aften. Slut evt. af med en creme, der er så mild som muligt.

4. Stop selvkritikken

En af de vigtigste daglige skønhedsrutiner er at træne dig selv i ikke at sige negative ting om dit udseende. Når du ser dig selv i spejlet, så vend dig til at være positiv frem for selvkritisk. Sig i stedet for: Hvor ser jeg smuk ud i dag! Og se hvor rart det føles.

Anbefalet til dig