helle thorning schmidt kjolevalg dronnings gallataffel
SPONSORERET indhold

Helle Thorning-Schmidt hyldes for look til dronningens gallataffel: ”Det er gudinde-niveau det der”

Tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt tog både den røde løber og internettet med storm, da hun ankom til dronnings gallataffel.

Af: Emma Fjalland Lund Foto: Peter Hauerbach / HER&NU
12. sep. 2022 | Mode | ALT.dk

“Dulle”, “for dyb”, “for meget”.

Der har været mange holdninger til tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidts look til dronning Margrethes gallataffel – men mest af alt hyldes hun i stor stil overalt på internettet for særligt sit kjolevalg.

"Jeg kan simpelthen ikke forestille mig, at Dronningen bliver forarget over en smuk kvinde i en smuk kjole," siger B.T.s royale korrespondent Jacob Heinel Jensen til B.T.

Artiklen fortsætter under billedet...

Bryder ikke reglerne

Mange har i kommentarsporene på især Facebook kommenteret, at kjolen ikke egner sig til en aften hos dronningen.

Ifølge den danske designer bag kjolen, Soeren Le Schmidt, som har mange års erfaring med design af kjoler til royale tafler, så er der kjolen dog lige efter protokollen.

 ”Så længe anklerne er dækket, er man dækket ind,” fortæller han til TV2.

Stor hyldest

Stylingen - og især den lyserøde kjole, som Helle Thorning-Schmidt selv kalder for ”magisk” - har da også taget blandt andet danske Twitter-brugere med storm:

På Instagram er de tre billeder fra gallataflen på Helle Thorning-Schmidts egen profil, som ses øverst i artiklen, også løbet med en del opmærksomhed – og i skrivende stund mere end 17000 likes.

Læs mere: Har du hørt om Barbiecore? Nu skal du klæde dig som din yndlingsdukke

Billederne har i skrivende stund ligeledes fået næsten end 650 kommentarer. ”Gigantisk wauw til det hele😍😍🔥”, skriver tv-vært Ditte Haue, mens Line Baun Danielsen skriver ”Fantastisk kjole på en fantastisk kvinde👏♥️.”

Også Julie Zangenberg er vild med den tidligere statsministers påklædning: ”Det er gudinde-niveau det der," skriver hun. 

Anbefalet til dig