Inspirerende mode i Odense
Foto: Getty Images Denne artikel er sponsoreret af: Butik Mood, Gitte Lundager, Kolbæk, KRAAER & Tryde Andrés.

Inspirerende mode i Odense

Odense har naturligvis alle de store kædebutikker, men heldigvis også de mindre designer-shops med unika varer og en personlig service, som giver din stil kant.

Vi har samlet en række lækre odenseanske butikker, som alle har en unik og inspirerende tilgang til trends og mode. Her er der tid og ekspertise til at hjælpe hver kunde med at få en unik og personlig stil.

Intim modebutik med fokus på den gode kundeoplevelsebutik_mood.jpg

Butik Mood ligger i hjertet af Odense på Vestergade 86, hvor butikken har haft adresse siden åbningen i 2009. Butik Mood er en mindre, intim modebutik med fokus på gode kundeoplevelser.

Ærlighed og ekspertise er to nøgleord, når de hver dag hjælper kvinder med at finde nyt til garderoben. Høj kvalitet og tidens mode er essentielt, når der hvert år håndplukkes nye styles.

I butik Mood forhandles der brands som Ganni, Inwear og Coster Copenhagen mm. 

Butikkens aktive univers afspejles på @butik_mood Instagram, og i år åbnede de en webshop, så hele landets kvinder har mulighed for at handle og opleve Moods modeunivers.

Unikke udvalgte styles med kantgitte_lundager.jpg

Hos g.lu butik i Odense finder du unikke udvalgte styles nøje udvalgt af stylist Gitte Lundager – med en dedikation for at skabe et kvindeunivers tilbyder g.lu butik kant til din stil og fokus på at understrege din personlighed.

Butikken i Vintapperstræde har også frisørsalon, hvor Gitte Lundager arbejder som frisør og makeup artist. Butikken rummer også salg af lækkert og moderne tøj og accessories. Her er moderne styles, der henvender sig både til den unge samt den mere modne kvinde. I butikken forhandles også makeup og hudpleje.

Leg med farver og stilarterkolbk.jpg

Butiksindehaver Dorte Kolbæk er tilhænger af, at tøjet ikke skal være for kedeligt. Derfor er meget af hendes tøj i butikken i smukke farver, og tøjet er gerne noget, som man ikke lige ser i hver eneste tøjbutik.

Dorte Kolbæks kreativitet kommer især til udtryk, når hun gerne hjælper kunden med at mixe og matche tøjet, så outfittet bliver en blanding af forskellige stilarter, farver og mønstre. Så længe der er en rød tråd i outfittet, så kan man sagtens lege med farver og stilarter.

Hun går meget op i, at kunden får den bedste service og går derfra med en følelse af en god oplevelse og med et smil på læben. Den gode service indebærer både at hjælpe kunden med at finde noget tøj, som hun kan lide og finde tilbehør, så outfittet får et personligt præg, og kunden kan få hjælp til at få en personlig og unik stil.

I den charmerende butik kan du finde mærker som f.eks Rabens Saloner, Rue de femme, Line of Oslo, And less, Reiko, Guess, Depeche, Leveté og mange, mange flere.

KRAAER inviterer til inspirationsaftener og modeshows

kraaer_coster_copenhagen_17_0384.jpgI Butik KRAAER elsker de mode og nye tendenser, som de følger gennem skønne mærker som; Rue de Femme - coster copenhagen - ICHI – FREE/QUENT – Moss Copenhagen - VILA - JDY – PULZ - Black Colour - Saint Tropez mfl. 

KRAAER bestræber sig altid på at have en uhøjtidelig stemning, hvor du føler dig velkommen, og hvor du får en personlig betjening, samtidig med at de leverer moderigtigt tøj i et moderat prisleje. 

KRAAER er for alle kvinder uanset alder – de ønsker, at deres kunder oplever følelsen af at være dejlige, lækre og selvsikre, så de går herfra med et smil på læben og en masse inspiration. 

Med baggrund i stylist-uddannelsen hos Tini Owild holder KRAAER løbende inspirationsaftener og modeshows for deres kunder. Deres næste modeshow er den 12. september i samarbejde med RAZspa. 

Besøg vores hjemmeside www.kraaershop.dk og se meget mere.

Inspirerende mode- og lingeriunivers

tryde_facetune_13-06-2019-15-05-49.jpgHos Tryde Andrés har de skabt tre butikker og en onlineshop med hvert sit inspirerende univers indenfor mode og lingeri. De elsker de danske modebrands som Gustav, Leveté Room og Love & Divine og går op i at have et varieret udvalg, der appellerer til kvinder i alle aldre.

Deres velassorterede lingeriafdelinger tilbyder lingeri i høj kvalitet fra førende mærker og i alle prisklasser. Der skal være lækkert lingeri til både den lille og store pengepung. Deres lingeri specialister og tøj stylister stræber efter at yde en kundeservice udover det sædvanlige. Der skal være god tid til den enkelte kunde.

Se, hvad vi ellers skriver om: Tøj og Shopping