-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Marry me-kylling med champignon
Marry Me Chicken er et kæmpe hit på bl.a. Tik Tok og med god grund. Den cremede sauce med fløde og soltørrede tomater smager himmelsk. Her kommer den i en version med svampe.
Personer:4
Total:40 minutter
Arbejdstid:10 minutter
Ingredienser
- 4 stk kyllingebryst
- salt og sort peber
- 1 spsk olivenolie
- 250 g champignon
- 1 fed hvidløg
- 6 soltørrede tomater i olie
- 1 tsk oregano
- ½ tsk chiliflager
- 1 ½ dl vand eller hønsebouillon
- 2 dl fløde
- 20 g fintrevet parmesan
- 1 håndfuld persille til servering
Fremgangsmåde
- Krydr kyllingen med salt og peber.
- Varm olien op i en pande, og brun kyllingen godt på begge sider.
- Tag dem op af panden, og læg til side.
- Skær bunden af svampene og halvér dem, hvis de er store.
- Svits dem i panden i par minutter, til de begynder at tage farve. Hak imens hvidløg fint og skær soltørrede tomater i tern.
- Kom hvidløg og soltørrede tomater i panden, og tilsæt oregano, chiliflager, vand/hønsebouillon og fløde.
- Læg kyllingen tilbage i saucen og lad det simre i 12 minutter. Vend kyllingen en gang undervejs.
- Kom til sidst parmesan i og servér med et drys hakket persille.
Tip!
Servér med ris, pasta eller kartofler.