Kendall Jenner London
SPONSORERET indhold

Kendall Jenner er netop set i dansk mærke – kan du gætte hvilket?

Danske mærker som Ganni og Saks Potts hænger allerede i den 23-årige Kardashian-søsters garderobe, og nu er endnu et tilføjet – Rosemunde.

Af:: Kristian Hindø-Lings Foto: Ricky Vigil/Stringer/Getty Images
31. dec. 2018 | Mode | Eurowoman

Om du kan lide ”The Kardashians” eller ej, er der ingen vej udenom – med en hårdt styret hånd har moren til de fem influenter, Kris Jenner, skabt en pengemaskine af dimensioner: Kim, Khloe og Kourtney Kardashian og Kylie og Kendall Jenner, der tilsammen har mere end en halv milliard følgere på Instagram.

LÆS OGSÅ: Her er den nye trend, der høster likes på Instagram

Det skal man ikke kimse ad, for med de mange følgere følger også en toneangivende rolle i, hvad der er smart på modescenen – og her er den næstyngste søster, Kendall Jenner, hvis bankkonto er fyldt med hårdt optjente modelhonorarer, især en vigtig spiller.

Kendall Jenner i hvide, baggy jeans, støvler i samme farve og en T-shirt, der ligner noget, hun bare lige har fundet bagerst i skabet, men som HELT sikkert ikke er det.

Selvom valgene ofte falder på nye, talentfulde eller mindre velkendte designere, og den 23-årige model er god til at have en bred smag, så blev vi overraskede, da vi forleden spottede et uventet, dansk valg på den smukke kvinde. Til en basketkamp mellem Washington Wizards og Philadelphia 76ers på The Wells Fargo Center den 30. november 2018, var det nemlig en simpel, hvid Rosemunde-silketop med blondekant, der klædte den smukke kvinde på.

Kendall Jenner Rosemunde

Foto: Mitchell Leff/Getty Images

Kendall Jenner i Rosemundes silketop med blondekant, der siden 2004, hvor Rosemunde blev grundlagt, har været en fast del af det danske mærkes sortiment med ikonstatus både i Danmark og på verdensbasis.

”Vi er meget beærede over, at Kendall Jenner vælger vores ikon-style, og tilfører toppen et ungt og trendy look,” svarer Tina Schjerning, der er PR og Marketing Manager hos Rosemunde, da vi spørger om den dejlige overraskelse og fortsætter: ”At se dansk design blive respekteret og valgt af en kendt person med over 99 mio. følgere på Instagram, gør os enormt stolt.”

Men hvordan i alverden kommer man i nærheden af sådan en kendis? ”Silketoppen sælges mange steder i USA, og vi oplever en stor vækst på det amerikanske marked, både via Nordström, Stitch Fix og Anthropologie og hos de mere end 300 andre forhandlere, hvilket gør, at toppen er tilgængelig i hele USA,” siger Tina Schjerning, som altså ikke ved, hvordan det er lykkedes, men ikke desto mindre er lykkelige for det.

Rosemunde silketop

Silketop, Rosemunde, 300 kr.

Kendall Jenner er ikke alene om at vælge de danske designere – også lillesøster Kylie Jenner valgte i april 2017 danske Freya Dalsjø, der i samarbejde med H2O har lavet en opdateret udgave af de klassiske træningsbukser, og senest har North Kardashian West været i et specialsyet skøjteprinsessesæt fra Saks Potts.

Anbefalet til dig