Stine Goya

Foto: Frederik Lenz Andersen og Christy Bush Emma Leth, Helena Christensen, Caroline Brasch Nielsen, Eva Kruse og Kirsten Legind om Stine Goya.

Stine Goyas trofaste støtter

5 kendte danske kvinder om Stine Goya

Stine Goyas trofaste støtter tæller bl.a. Emma Leth, Helena Christensen og hendes mor. Fælles for dem er deres gode energi og feminine fornemmelse.

Model og fotograf Helena Christensen om Stine Goya

– En dag, hvor jeg var ude at shoppe, opdagede jeg et par skønne stykker tøj. De havde finurlige mønstre og var i smukke farver, som jeg sætter stor pris på. Jeg kendte ikke designeren, men fandt senere ud af, at det gjorde jeg alligevel, for Stine og jeg havde en masse fælles venner. Da jeg blev inviteret med til hendes debutshow, sad jeg på første række og var meget imponeret over kollektionen. Jeg tænkte: "Hende her kommer til at holde, for det er meget unikt og har en stærk identitet". Og det gjorde det. Jeg bliver tit stoppet og spurgt, hvad det er, jeg har på, og det er med stolthed, at jeg nævner Stine Goyas navn.

Kjole, Stine Goya, 3.000 kr.

Model Caroline Brasch Nielsen om Stine Goya

– Stine har et meget farverigt og drømmende univers, som jeg godt kan lide. Når jeg har hendes tøj på, bliver jeg glad, og jeg kan mærke, at det også spreder glæde blandt andre. Hendes tøj er sofistikeret, spraglende og super smukt.

Kjole, Stine Goya, 2.500 kr.

CEO i Copenhagen Fashion Summit Eva Kruse om Stine Goya

– Dansk mode har udviklet sig meget i løbet af de sidste 10 år, og Stine spiller en vigtig rolle i den udvikling. Med sit ambitiøse og unikke design har hun bidraget til, at dansk mode bliver set internationalt. Det særlige ved Stine er, at hun har skabt et design, som er genkendeligt pga. hendes brug af farver, print og ikoniske faconer – du er simpelthen ikke i tvivl, når du ser en Stine Goya-kjole.

Kimono, Stine Goya, 2.800 kr.

Kirsten Legind, Stine Goyas mor om sin datter

– Jeg har oplevet Stines talent, fra hun var en lille pige, der til jul havde syet den mest fantastiske jakke med skød til mig, til den anerkendte og dygtige designer, hun er i dag. Det gør mig så utrolig stolt og glad at opleve hendes succes. Hun har drive, tager kampe og gør det, det kræver for at forfølge sine drømme. Jeg elsker hendes tøj og har skabene fyldt. Der er altid lige noget, jeg må eje fra hver kollektion.

Kirsten Legind i buksedragt, Stine Goya, 2.600 kr.

Stine i kjole, Stine Goya, 2.400 kr. Hårbånd, Gucci, 2.925 kr.

Model og filmnørd Emma Leth om Stine Goya

– Selv om man tror, at Stines tøj ikke umiddelbart passer til alle typer, er der alligevel kvinder på tværs af alder, profession og stil, der bærer hendes tøj. Og det ser godt ud! Det synes jeg er imponerende. Jeg er egentlig ikke så feminin i min stil, men når jeg har hendes tøj på, finder jeg en feminin side frem i mig, som jeg virkelig godt kan lide.

Stine i T-shirt, 500 kr. Bukser, 1.600 kr. Emma i jakke, 2.400 kr. Badedragt, 900 kr.
Bukser, 1.500 kr. Alt fra Stine Goya.

Se, hvad vi ellers skriver om: Design og Kendte