Lille fredag rød
SPONSORERET indhold

Lady in red og en iskold jordbærmartini – dét er lille fredag

I aften indtager vi dansegulvet i rød aftenkjole og skyller sveden af panden med en kold jordbærmartini. Ja tak, altså!

Af: Redaktionen Foto: PR
10. jun. 2021 | Mode | ALT.dk

Kan du huske dengang, der var noget, som hed lille fredag? Dengang man kunne tage ud og drikke drinks en torsdag, selvom man skulle på arbejde dagen efter? Og ofte bare fordi man kunne. Tage ud, that is.

Ved I hvad? Det er tid igen! Tid til at feste. For Danmark er genåbnet, og det samme er dit stamværtshus. Hurra!

Vi guider dig derfor hver torsdag til, hvordan du får stablet lidt festivitas på benene. I aften indtager vi dansegulvet i rød aftenkjole og skyller sveden af panden med en kold jordbærmartini. Ja tak, altså!

Rød kjole

Lady in red

En aften iført en knaldrød kjole med kimonoærmer og i et materiale, der minder om fed silke. Hopper du i noget a la det, vil folk sent glemme dig, det er stensikkert. I hvert fald hvis du spørger Chris De Burgh…

Kjole fra Hugo Boss.

Øreringe

Pynt til ørerne

Det er egentlig nemt. Øreringe er altid en god idé. Og vælger du modellen med en smule vedhæng, bliver du ekstra elegant.

Øreringe fra nuécph.com.

Badetøj

En aftendukkert

Mærket Hunza G er måske mest kendt for den ikoniske kjole, som Julia Roberts bar i rollen som Vivian i filmklassikeren Pretty Woman. Men deres badetøj er mindst lige så smart og passer perfekt til en aftendukkert – både hvad end det gøres i badedragt eller bikini.

Bikini fra netaporter.com og badedragt fra netaporter.com.

Læbestift

Møs møs

Det amerikanske skønhedsmærke Glossier er hypet, og det er ikke uden grund. De er dygtige og har efterhånden skabt nogle produkter, hvis helst ikke vil være foruden. Blandt dem er deres nye farvede balm. Cremet konsistens, der fordeler sig pænt på læberne. Kommer i ni farver.

Læbestift i farven Watermelon Red fra Glossier.

Jordbærmartini

Til en rød lille fredag hører en rød drink...

Og ikke hvilken som helst rød drink – du skal nemlig hive blenderen frem og lave din helt egen jordbærmartini med mynte. Smagen er aromatisk, let bitter og knap så sød som en daiquiri. Og du får opskriften her.

Vifte_og_sugeroer_ny.jpg

 

Hold dig nedkølet

Man må ikke klage, når solen skinner fra en skyfri himmel. Noget, som vi er mange, der har efterlyst i rigtig lang tid. Alligevel drømmer vi om en lille brise og kolde drinks med smukke sugerør. Særligt på dage som i dag, hvor aircontionen på kontoret er i stykker og termometeret skriver 28,7 grader. #firstworldproblems

Vifte fra Muji og sugerør fra Hay.

God lille fredag til dig og på gensyn i næste uge, hvor vi igen hopper i stiletterne og holder lille fredag her på ALT.dk.