Se den nye Kardashian-forside, alle taler om
SPONSORERET indhold

Se den nye Kardashian-forside, alle taler om

En ny duo rocker den internationale modescene. Tiden hotteste modeller og it-piger, Cara Delevingne og Kendall Jenner bliver endnu mere hotte på forsiden af LOVE magazine.

Af: Mi Skjold Brix Foto: Getty Images, Instagram
03. dec. 2014 | Mode | Eurowoman

Cara Delevingne, der er aktuel i Chanel og Lagerfelds blanding af en musikvideo og kortfilm, og tidens hotteste it-pige Kendall Jenner virker tætte. Sammen lukkede de Chanels show i Salzburg i går hånd i hånd, og før det deltog de i British Fashion Awards i mandags, hvor de pjattede rundt.

Deres tætte bånd er både demonstreret på instagram og nu også på forsiden af den kommende udgave af det britiske, avantgarde modemagasin LOVE magazine.


Kendall Jenner og Cara Delevingne til British Fashion Awards.

LOVE magazine er bedst kendt for sin opsigtsvækkende facon. Blandt andet pga. forsiderne, der har haft en lang række supermodeller uden en trevl på kroppen, Kate Moss i et hedt kys med den transseksuelle model Lea T og Justin Bieber i centrum. Og indholdet lever også ofte fuldt op til varedeklarationen. LOVE magazine kan blandt andet bryste sig af, at den smukke fotoserie med Kate Moss "The Secret Garden", hvor topmodellen har smidt det meste tøj, og ladet sin krop udsmykke med fine markblomster, der ikke overlader meget til fantasien.

Og nu er LOVE så klar med endnu en nævneværdig forside. Cara og Kendall er portrætteret i en hed omfavnelse med overskriften: "Kendall on Cara".

I går delte magasinet  billedet af forsiden på deres Instagram profil, og mon ikke Kendall Jenners forsidebidrag også nok skal få opmærksomhed på nettet, selvom det måske ikke lige frem kan matche et vist familiemedlems famøse stunt.

@kendalljenner @caradelevingne wearing @bottegavenetaofficial by #solvesundsbo @kegrand in GQ

A photo posted by LOVE (@thelovemagazine) on Dec 12, 2014 at 7:19am PST


LÆS OGSÅ: Kim Kardashian kåret til årets kvinde af GQ

LÆS OGSÅ: Gravid Kim Kardashian på forsiden af Carine Roitfelds magasin

LÆS OGSÅ: Her er tjeklisten til din kæreste - ifølge Jennifer Lawrence