Naked hair: en guide til den nye it frisure
SPONSORERET indhold

Naked hair: En guide til den nye it-frisure

Step-by-step guide til forårets ultimative frisure, der fuldender et naturligt look.

Af: Katrine Ravnborg Yde Foto: James Cochrane (modelbilleder)
26. mar. 2015 | Mode | Eurowoman

Tidligere har vi skrevet om tendensen 'no makeup'. Nu har den bredt til håret. Men som alle andre lækre look, kræver den det rette grej for at fungere.

Under A/W 15-modeugerne var der en én frisure, der gik igen under adskillige shows. Frisuren, som kaldes "naked hair", kan betegnes som "no makeup" looket - bare inden for hår. Det er en diskret frisure med tekstur og et hint af naturligt fald.

Det skal ligne håret i sin naturlige form, men det kræver faktisk en del arbejde at få håret til at se naturligt ud. Derfor har vi lavet en inspirationsguide til "naked hair", så du kan gå foråret i møde med perfekte, naturlige lokker.

Du begynder med at påføre et produkt i håndklædetørt hår, der fremhæver tekstur og effekten af dine andre stylingprodukter. Prep fra Bumble and bumble kan netop dét. Sprayes jævnt i det fugtige hår fra hovedbund til spidserne og arbejd produktet ind med hænderne.Prep fra Bumble and Bumble, 70 kr.
Det er vigtigt at påføre et produkt, der både giver volumen og mest af alt hold, så håret ikke klasker sammen i løbet af dagen. Forme Fatale gel beskytter hårstråene mod varme og har såkaldt "shape memory", så håret bliver hvor det skal. Fordeles i længderne på det fugtige hår og masseres ind inden føntørring.Forme Fatale Voluptuous Blow-Dry Gel fra Kérastase, 255 kr. Fås hos førende forhandlere.

AURA Professional Hairdryer fra ghd, 1.549 kr.
For at skabe det naturlige og eftertragtede fald i håret, kan du vælge sno håret rundt med fingrene, mens du føntørrer til det er tørt. Produkterne der blev fordelt i det håndklædetørre hår giver volumen og gør det muligt at skabe det fald du ønsker.

Grips, Black fra Hershesons, 55 kr. Forhandles hos Sephora
Du kan også vælge at lade håret lufttørre. Her snor du små sektioner hår og fæstner med hårnåle, mens håret tørrer. Rod herefter i håret til det har den ønskede effekt.Glimmer Shine fra Moroccanoil, 209 kr. Fås hos førende forhandlere.
Du kan slutte af med et produkt, der giver shine, for at fremhæve et sundt og naturligt hår. Spray Glimmer Shine i håret og lad det sidde et par minutter, før du igen rører ved håret. På dette måde får de små partikler lov til at sætte sig og give håret den fineste glans.
Hard Wax fra Gun-Britt, 169 kr.
Hvis du ønsker et mere råt look, kan bruge en voks. Varm produktet op mellem håndfladerne og rod rundt i håret. Hard Wax giver håret et mat udseende og en skøn rodet tekstur, der holder hele dagen.Både hos Michael Kors (til venstre) og Sonia Rykiel (til højre) var "naked hair"-frisuren fremtrædende.


LÆS OGSÅ: Sådan skaber du selv 4 af de hotteste looks lige nu

LÆS OGSÅ: Her er forårets 5 hotteste makeup-tendenser

LÆS OGSÅ: 8 tips til lækkert hår