Ole Henriksen

Hjemmelavet body scrub til kroppen

Sådan laver du Ole Henriksens ”Sugar Glow Body Scrub” med ting, du har i køkkenet

Ole Henriksen bruger alt godt fra køkkenet til at skabe en lækker skrubbecreme til kroppen.

Du kender ham fra diverse medier, hvor hans evigt gode humør altid sætter spræl på dagen. Men hvad er det, der gør, at den i dag 68-årige jyde altid skinner af vitalitet og glød?

LÆS OGSÅ: Ole Henriksen: ”Derfor handler det ikke bare om, hvad du smører i ansigtet, men også om…”

Det kan være, at svaret er at finde i denne bodyscrub, hvis ingredienser fjerner døde hudceller, giver en ”lækker og sexet glød” og mindsker hyperpigmentering? Du skal bare massere skrubben på huden i små faste og roterende bevægelser to gange ugentligt, og så skulle miraklerne ske.

Det skal du bruge:

  • 120 g fint brunt sukker, som indeholder naturlige frugtsyrer, der skrubber de døde hudceller væk og forbedrer hudens overflade.
  • 1 dl solsikkeolie, der er fyldt med essentielle fedtsyrer, som nærer og fugter huden, så den får en lækker og sexet glød.
  • 1 spsk. yoghurt naturel, som indeholder mælkesyre, der virker mildt eksfolierende og opstrammende, samtidig med at huden få en mere ensfarvet pigmentering ved vedvarende brug.
  • 1 tsk. lavendelolie, som beroliger og lindrer huden og forebygger rynker.

Sådan gør du:

  • Rør ingredienserne sammen, og opbevar blandingen i køleskabet, hvis du har mere til overs. Husk at røre godt i den inden brug, da de naturlige ingredienser har en tendens til at skille.
  • Påfør din hjemmelavede bodyscrub i små, faste og roterende bevægelser på hele kroppen. Brug god tid på at aktivere ingredienserne, så du får fuldt udbytte af deres egenskaber.
  • Skyl efter med rigeligt vand, og afslut med en let bodylotion, som effektivt fugter huden og stimulerer kredsløbet, så affaldsstofferne kan forlade kroppen.

Når du har gennemskrubbet din krop er det tid til ansigtet. Her har Ole Henriksen sin ”Pore-Balance Facial Sauna Scrub” – en peeling, som er specielt udviklet til en fedtet eller kombineret hud. Produktet har en kraftfuld kombination af glykolsyre og mælkesyre, der løsner og løfter døde hudceller fra hudens overflade og bruges på helt tør hud. Påfør den med tørre fingre og massér den ind i huden med lunkent vand – det sætter peelingprocessen i gang, og huden varmes op, så porerne åbner sig, og produktet kan komme ned i dybden og virke. Skyl efter med koldt vand, og påfør din favoritcreme.

Pore-Balance Facial Sauna Scrub, Ole Henriksen hos Nicehair.dk, 255 kr. (sponsoreret)

Se, hvad vi ellers skriver om: Sundhedstips, Hudpleje, Hud, Kroppen og Skønhed