Veneda Budny

Foto: Oscar Meyer Veneda Budny deler ud af sine favorit items.

Moodboard: Veneda Budny

Veneda Budny om sine yndlingssko: “Det er en skatersko, der er fucking sej”

Veneda Budny elsker Prada, sneakers, sin Jesus-halskæde og morgenmad i en skål. Og så er hun ret vild med at tage billeder med sit analogkamera.

– Jeg elsker guldsmykker og har altid min halskæde med Jesus på. Jeg bliver ofte spurgt på de sociale medier, hvor man kan købe den, men den er et arvestykke fra min mormor. Der er mange upcoming smykkedesignere, der har prøvet at lave den, men de har ikke ramt den endnu. Det er stadig et unikt Veneda-piece.

– Jeg elsker morgenmad og holder især af at spise en Acai bowl fra Bowl Market på Gasværksvej i mit hood på Vesterbro.

– Jeg har altid mit kamera med, når jeg rejser og synes, det er for fedt, når jeg har taget et sejt billede. Jeg skyder med et analogkamera, fordi jeg godt kan lide det særlige look, det giver billederne. Der går tit lang tid, inden jeg fremkalder mine film, men når jeg får det gjort og kigger dem igennem, bliver jeg så glad. Det er dejligt at blive mindet om de særlige øjeblikke.

LÆS OGSÅ: Veneda Budny: “Der er vigtigere ting i livet end at være tyndere, have en fladere mave eller mere tonede arme”

– Mine yndlingssneakers er Adidas Busenitz i hvid med sorte striber. Det er en skatersko, der er fucking sej.
Adidas, 750 kr.

– Jeg vasker mit ansigt med produkter fra Nimue hver dag og bruger både deres rens og scrub. Jeg renser altid mit ansigt, inden jeg går i seng og tager derefter ansigtscreme og øjencreme på. Det gør min hud glad.
Cleansing Gel, Nimue, 350 kr.

– Jeg køber altid bøger, når jeg er i lufthavnen. For nyligt læste jeg Patti Smiths Just Kids, som virkelig er god.
Just Kids af Patti Smith, Forlaget Klim, 300 kr.

– Prada er mit absolutte yndlingsmærke, og mit næste køb skal være en farverig makeuppung med elefanter. Den er så cute.
Prada, 2.660 kr.

– Lige nu lytter jeg meget til jazzkunstneren Yusef Lateef, og jeg er især vild med numrene Like it is og I Need You. Jeg lytter rigtig meget til jazz i perioder, det giver mig ro og gør mig mere kreativ. Ellers lytter jeg til RnB og hiphop.

Se, hvad vi ellers skriver om: Sko