få mere energi og tab dig
Foto: Getty Få gode råd til at blive en sundere udgave af dig selv

få mere energi og tab dig

4 gode råd til nye & sunde vaner

Få mere energi, bedre koncentrationsevne, tab dig og bliv en bedre udgave af dig selv. Det behøver ikke at være så svært at ændre livsstil. Michelle Kristensen giver dig fire teknikker, der gør det lettere og sjovere at bytte de gamle vaner ud med nye.

1. Planlægning er et vigtigt værktøj, når du vil ændre dine vaner. Sørg derfor for at sætte din træning i kalender, og planlæg din mad. På den måde vil du bruge mindre energi på at tænke over næste skridt, og der vil være mindre risiko for, at du falder i kagedåsen.

2. Gør det så nemt for dig selv som muligt. Al begyndelse er svær, men en livsstilsændring behøver ikke at være raketvidenskab. Spis det samme til morgenmad, og sørg for at lave store portioner til aftensmad, så du har til dagen efter.

3. Ros dig selv for små og store sejre. Vi kvinder har det med at være utroligt hårde ved os selv, men det er der ingen grund til. Ros er lig med motivation, så kvinde – klap dig selv på skulderen.

4. Træning skal være sjovt. Hvad motiverer dig? Du behøver ikke at skrive dig op til et halvmaraton for at komme i god form. Sørg for at lave noget, der er sjovt, og som får dig ud af døren, som f.eks. dans, så bliver det hele nemmere. 

LÆS OGSÅ: 5 grønne grøntsager du skal spise mere af

LÆS OGSÅ: Michelle Kristensen: Sådan får du drukket mere vand

LÆS OGSÅ: 7 tips til en sund, stærk & glad krop

Se, hvad vi ellers skriver om: Sundhedstips og Michelle Kristensen