Emilie Lilja introducerer BOOST FOR DUMMIES episode 2

Influencer Emilie Lilja har mødt Emme, som er personlig træner og Captain hos adidas Runners – en åben løbeklub for alle – til en snak om, hvordan man som nybegynder kommer ordentlig i gang med sin løbetræning.

BOOST FOR DUMMIES er titlen på Emilie Liljas miniserie, hvor hun interviewer tre forskellige communities og personligheder, der alle bruger løb som en aktiv del af deres hverdag.

Emilie Lilja er om nogen passioneret omkring træning, og i flere år har hun opbygget sit eget træningsunivers, men en MR-scanning viste i december, at hun har galoperende slidgigt. Det har dog ikke fået Emilie Lilja til at kaste håndklædet i ringen. Sammen med adidas kan du følge hendes genoptræningsrejse, som forhåbentlig skal resultere i en smertefri hverdag i udgangen af 2019.

Læs mere om Emilie Lilja's genoptræningsrejse i hendes IG post

Vær med i et verdensomspændende community

T1_075A0353.jpgadidas Runners Copenhagen holder til på Østerbrogade 41A, København

En af de bedste måder at få mere træning ind i hverdagen er ved at dyrke sport med andre. Det gør både din løbetur sjovere, og desuden forpligter det lidt mere, end hvis du kun har en løbeaftale med dig selv. adidas Runners er et verdensomspændende community, der rummer alle mulige forskellige mennesker med mange forskellige løbeniveauer. Og heldigt nok finder du også adidas Runners i Danmark, som holder til i København. Tre gange om ugen – tirsdag, torsdag og lørdag – tilbyder det seje community løbeture rundt om i byen, og det kræver hverken betaling eller tilmelding, bare duk op, som du er i dit løbetøj, i adidas Runners klubhuset på Østerbrogade 41A. Er det første gang, du kigger forbi, er det bare med at prikke en af pacerne, eller en af de andre løbere på skulderen, så du kan høre lidt nærmere om, hvordan det hele fungerer. Du kan også læse meget mere på deres Facebook-side. Et community som adidas Runners vil med garanti få dit energiniveau, træningsglæde og løbeteknik udviklet eksplosivt.

T2_adidas-r-23.jpgDer er altid tid til en hyggelig stund efter en løbetur med adidas Runners.

I anden episode af BOOST FOR DUMMIES møder Emilie Lilja personlig træner og Captain for adidas Runners, Emme, som er anerkendt for sin holistiske tilgang til både kost og træning. Emme guider her nybegynderen til at komme godt i gang med sin løbetræning.

5 råd til dig, der planlægger at starte løbetræning

T3_adidas-r-49.jpgHos adidas Runners står Coaches eller Captains for fælles udstrækning, så du kommer ikke afsted på din tur uden at have strukket ud først.

Emilie Lilja har sat sig for at finde ud af, hvordan hun kommer bedst muligt fra start, og hvordan hun kan optimere sit eget løb. Derfor har hun sat Emme i stævne, som guider dig til, hvordan du kommer bedst muligt fra start:

 1. Stræk ud inden dit løb 
  Det er altså ikke kun efter din træning, at der skal udstrækning til, fortæller Emme. Det er vigtigt, du får løsnet dine muskler op, så du har en større bevægelighed i kroppen. De fleste skader kommer nemlig højst sandsynligt, fordi vi er alt for stive i kroppen, når vi påbegynder vores løb.
 2. Stille og rolig start
  Er du nybegynder, skal du ligge stille og roligt ud. Løb maks. to gange om ugen med to dages mellemrum mellem hver tur.  
 3. Varier mellem at gå og jogge
  Læg ud med små ture, hvor du skifter mellem at gå, jogge, gå, jogge. Din krop skal lære at være på i lang tid ad gangen.  
 4. Kombiner dit løb med styrketræning
  Det er vigtigt, du styrketræner sideløbende med dine løbeture. Din krop bliver nemlig udsat for en stor belastning under hver løbetur. Du lander faktisk med omkring 4-7 gange din egen kropsvægt ved hvert skridt, du tager.
 5. Overskuddet er alfa og omega
  Afslut altid din løbetur med et overskud – det motiverer dig til din næste løbetur.

Der er god grund til at få sat gang i din løbetræning, for som Emme kommer ind på i interviewet, får du en helt særlig fornemmelse i kroppen efter en løbetur – en form for ’runners high’ – en følelse, som du med god grund kan dele med andre løbeentusiaster, f.eks. i en løbeklub.  

T4_075A0515.jpgDen nye PULSEBOOST HD er en god mængdesko til både nybegyndere og rutinerede.

Der er vist ingen tvivl om, at løbetræning er supersundt – både mentalt og fysisk. Men inden du fræser afsted på landets løbestier, er det vigtigt, du har fundet den rette løbesko. Din løbesko spiller nemlig en afgørende rolle for din træning. Uanset om du er garvet eller nybegynder, er adidas’ nye PULSEBOOST HD en virkelig god løbesko med deres BOOST-teknologi, der sikrer dig en optimal stabilitet og en komfort i top. PULSEBOOST HD er desuden perfekt til storbysløberen, da ydersålen er udviklet i Adaptive Traxion-gummi, som giver maksimal greb til hurtigt at kunne ændre retning, når du svinger skarpt eller stopper brat på din løbetur.

Er du ligesom Emilie Lilja blevet bidt af tanken om at være en del af adidas Runners community? Så tjek videoen øverst.

Du kan følge hele Emilie Liljas genoptræningsrejse og miniseiren BOOST FOR DUMMIES på #liljaxadidas og på Alt.dkT4_adidas-r-30.jpg

Se, hvad vi ellers skriver om: Løb