Christopher

Foto: Morten Jerichau Den danske pop-darling snakker om træning, kvinder og hans nye titel som ambassadør for Reebok

Christopher om træning og kvinder

Q & A med Christopher: "Her er en kvinde allersmukkest"

Vi har taget en snak med den populære sanger og ambassadør for Reebok om træning, hvornår kvinder er allersmukkest og om den mest pinlige episode i træningscenteret.

Q: Hvad er den bedste grund for dig til at træne?

A: "Den største grund til, at jeg træner, er, at det giver mig mentalt og fysisk overskud i en travl hverdag. Træningen giver mig fysisk og psykisk velvære og et naturligt overskud, som jeg ikke føler jeg har, når jeg ikke har trænet."

Q: Hvornår er en kvinde allersmukkest?

A: "Når hun er sig selv."

Q: Hvad ville det betyde for dig ikke at træne i en længere periode?

A: "Jeg ville miste mit naturlige overskud, blive småirritabel, føle mig dvask og doven og ikke have lyst til at træne."

Q: Hvad er det mest pinlige, du nogensinde har gjort i et træningscenter?

A: "Jeg har engang ligget og lavet bænkpres alene. Jeg havde overvurderet min egen styrke, så da stangen ramte min brystkasse, kunne jeg ikke få den op. Det resulterede i en meget lang seance, hvor jeg ihærdigt prøvede at rulle stangen ned over min egen mave, det var både smertefuldt og pinligt."

Q: Hvornår har du det bedst med dig selv?

A: "Når min Tour Manager og gode ven Emil sidder i sofaen og spiser flødeboller, og jeg sidder ved siden af og spiser en salat."

Q: Hvornår har du det værst med dig selv?

A: "Når jeg sidder i sofaen og spiser flødeboller, og Emil sidder ved siden af og spiser en salat."

Q: Du er netop blevet ambassadør for Reebok, der bl.a. har arbejdet sammen med model Gigi Hadid. Hvad betyder det for dig?

A: "Reebok har for mig altid været et af de sportbrands med allermest coolness, med en retro vibe og en profil, som jeg synes stemmer rigtig godt overens med min egen."

Q: Reeboks tagline er "Be more human". Hvordan tolker du det, hvis du skal beskrive det med dine egne ord?

A: For mig betyder “be more human” at vise naturligt overskud, energi og være i balance med sig selv og sine omgivelser. Kort sagt at være den bedste version af sig selv.

De 4 hurtige:

1. Make up eller au natural? Natural
2. Stiletter eller sneakers? Sneakers
3. Udseende eller humor? Humor
4. Humor eller begavelse? Begavelse

Christopher er blevet ambassadør for Reebok

Christopher har netop indgået en eksklusiv kontrakt med Reebok i Norden, og bliver dermed dansk ambassadør for mærket.
Det amerikanske sport- og livsstilbrand har valgt den danske popstjerne, som ansigtet udadtil og Christopher kommer dermed i selskab med en række internationale ambassadører som den amerikanske rapper Kendrick Lamar og topmodellen Gigi Hidad.
Om sin nye titel som ambassadør for Reebok siger Christopher:
”For mig står Reebok for, at inspirere folk til at ville være den allerbedste version af dem selv – både fysisk og mentalt. Hvad end det er til træning, på scenen eller på gaden, vil jeg også gerne minde mig selv og andre om at gøre sit bedste og ikke lade sig stoppe af forventningen om det perfekte."