sponsoreret indhold
Sådan sikrer du en smukkere hud og glød
SPONSORERET indhold

Sådan sikrer du en smukkere hud og glød

Af: Præsenteret af Vichy
08. jun. 2016 | Sundhed | Fit living

Huden afslører dig altid. Kommer du lidt for sent i seng, vågner du lidt for tidligt, har du lange arbejdsdage med lidt for meget kaffe, så vil din hud være... ja, hudløs ærlig. Spændstighed, smidighed og ikke mindst hudens glød vil falme, mens det - jo ældre du bliver – tager længere og længere tid for huden at genoprette sig selv.

Indgående studier udført af Vichy Laboratories har vist, at huden i løbet af en dag dehydrerer, alt imens vores ansigtsrødmen stiger i takt med denne dehydrering. Over tid vil det betyde, at din hud får en mere grå teint, mens en falmende elasticitet og tab af collage, elastin og fibre gør, at huden får rynker.

En serum med dokumenteret effekt
Det er jo, kan man sige, en naturlig del af hudens ældningsproces, men der findes måder, hvorpå vi kan forbedre processen.

Sørger du for nok søvn og får sagt et bestemt NEJ til alt, der hedder kaffe, rødvin og overarbejde, så er du allerede godt på vej. Men hvor realistisk er det projekt i længden? Livet er nu engang, som livet er, og der vil bare være perioder, hvor vi ikke får sovet nok, hvor arbejdsdagene er lange, børnene græder og kaffe er et must!

Altså er et andet alternativ, at vi aktivt hjælper huden med det boost, som den har brug for. Det er den særlige hudplejeserie Liftactive fra Vichy udviklet helt specielt til. Vichy Liftactive Serum 10 Supreme booster hudens elasticitet, collage, elastin og fibre.

Artiklen fortsætter under billede


Serum blev i 2014 et buzzword, når det gjaldt hudpleje, og det kan stadig i dag være lidt svært at gennemskue, hvad og hvorfor en serum virker. Men med Vichy Liftactive Serum 10 Supreme har vi at gøre med en serum, hvis ingredienser har dokumenteret effekt på huden. Allerede efter ti dage vil du se en mere naturlig elasticitet og glød. Og en måned efter vil der være tydelige tegn på mindskning af rynker.

Det er fx ingredienser som den sukkeret Rhamnose, udvundet af Birketræet, kendt for sine regenererende egenskaber, der kombineret med Hyaluronsyre, kendt for sine hydrerende og fylde-givende effekt samt brug af Vichy thermalsk kilde vand. Disse ingredienser er med til at give en perfekt formel og gør Vichy Liftactive til en særlig serum.

Husk rutinerne
Effekten af Vichy Liftactiv Serum 10 Supreme kan optimeres, hvis du husker de daglige rutiner med rensning af huden, så serum og efterfølgende brug af de rigtige cremer . Derfor vil vi altid anbefale, at du først bruger et renseprodukt, fx Vichy Pureté Thermal Forfriskende Rensegelé, efterfulgt af Vichy Liftactive Serum 10 Supreme, og om morgen afslutter med Liftactiv Supreme Dagcreme, der er udviklet i to formler - Normal hud og tør hud, mens du om aftenen bruger Vichy Liftactive Supreme Natcreme, som er udviklet til alle hudtyper.5 tips til sundere hud

1. Frugt og grønt
Ikke nok med at frugt og grønt sørger for en sundere krop, så sikrer antioxidanterne, at hudens ældningsproces udskydes.

2. Skift sengetøj
Selvom det måske ikke er den mest appetitlige tanke, så er det alligevel et faktum, at vi efterlader døde hudceller på både lagen og hovedpudebetræk, når vi sover. Det er døde hudceller, der vil genere huden.

3. Halvanden til to liter vand om dagen
Vand holder huden fugtig. Får du for lidt vand, vil din hud afsløre det ved at se grå og tør ud. Derfor er det vigtigt, at du indtager mellem halvanden og to liters vand om dagen.

4. Grøn og rød te
I Kina og Japan ses synlige tegn på alderdom senere end de gør i vesten. Det skyldes bl.a. de to landes store forbrug af grøn og rød te, som er te-varianter, der er rige på antioxidanter.

5. Læg mobil, tablet og computer væk når du skal sove
Det er en klassiker: du skal lige tjekke Facebook, Instagram eller et afsnit mere af yndlingsserien, inden man sover. Men det elektriske lys hæmmer udskillelsen af stoffet melatonin, der ellers hjælper os til at sove.