Skønhedspleje er lig med velvære
Foto: Getty Images Denne artikel er sponsoreret af: Billigparfume.dk, BEAUTYCOS, Creme de la Creme & Det Skønne Hjørne.

Skønhedspleje er lig med velvære

Fire steder, der har din næste ’velvære-pleje’ klar.

Der er noget næsten misvisende over ordet ’Skønhedspleje’. Det kan hurtigt vække associationer til noget overfladisk, som bunder i, at vi bare vil se skønne ud udadtil. Det er en del af skønhedsplejen, indrømmet, men ligeså retvisende ville det være, hvis vi fra nu af aftalte bare at kalde skønhedspleje for ’velvære-pleje’. For det er i højeste grad det, som skønhedsplejen er resultatet af: Velvære indefra og ud!

Her kan du finde inspiration til din næste ’velvære-pleje’: 

Shop dine foretrukne skønheds- og livsstilsprodukter hos BEAUTYCOS

beautycos_thumbnail_final-(1).jpgBEAUTYCOS vil være din foretrukne forhandler af skønheds- og livsstilsprodukter. 

Sidste år fejrede de 10 års jubilæum, og i starten af året lancerede de en ny webshop.
Hos os finder du 30.000 forskellige varenumre til fordelagtige priser. BEAUTYCOS matcher også prisen, såfremt du kan finde produkter, der er billigere hos andre danske webshops. 
De forhandler nogle af de største mærker indenfor skønhed såsom GHD, Kevin Murphy, Caudalie, INGLOT og mange flere. Uanset om du mangler hårpleje, parfume, hudpleje, kosttilskud eller makeup, har de noget til dig, og de leverer din ordre dagen efter. 

Hos BEATYCOS kan du altid få professionel vejledning af kvalificeret fagpersonale såsom frisører, kosmetikere og makeupartister med flere års erfaring. Udover webshoppen har de 10 butikker rundt i landet og flere på vej. Personalet arbejder tæt sammen med webshoppen for at sikre, at kunden får den bedste købsoplevelse - både i butik og online.

Parfume & beauty til skarpe priser

absolutt.jpgBilligParfume.dk er et univers, der byder på meget mere end parfumer. Her åbnes op for en verden af lækre skønhedsprodukter både til kvinder og mænd. Her er der virkelig penge at spare på alle de kendte mærker, uden at du skal gå på kompromis med kvaliteten. 

Parfume & beauty har et stort udvalg af parfumer, dufte, deodoranter, makeup og beautyprodukter, solbeskyttelse og selvbrunere, hudpleje og hårprodukter. Og så er der nye tilbud hver dag! 

Her er der rig mulighed for at finde produkter, der kan blive en uundværlig del af din daglige rutine. 

Skynd dig ind til pigerne hos BilligParfume.dk

Creme de la Creme lancerer en effektiv creme til uønsket hårvækst

cremedelacreme.jpgCreme de la Creme er et Dansk parfumeri beliggende i Helsingør, som netop har lanceret 
Hair-X Body - en meget effektiv creme mod uønsket hårvækst.

Dette geniale produkt er skabt til at hæmme væksten af hår eksponentielt over tid, mens den samtidig heler og fugter huden efter barbering eller voks. Og så kan den anvendes af både kvinder som mænd.

Pris kr. 325,- kan købes på www.cremedelacremeshop.dk, hvor du også kan finde mere end 6.000 andre parfumer, hudpleje- samt makeup-produkter til stærke priser.

9,7 ud af 10 på Trustpilot

Det Skønne Hjørne - Kosmetologens beautywebshop

detskonnehjorne_banner-det-sknne-hjrne.jpgHos Det Skønne Hjørne shopper du hudterapeutens anbefalinger.

En lille danskejet beauty-webshop, hvor kvinden bag, kosmetolog Gitte Jensen, har samlet hudplejebrands, hun selv står inde for: En skøn samling af professionelle mærker og såkaldt åbne hudplejemærker.

Anbefalingen fra hende lige nu gælder faktisk hele året. Det er nemlig fugtoptimering af huden. Vælg mellem ansigtsmist, fugtserum, fugtmasker og hyaluronfillerkur eller kombiner efter behov.

Prøv f.eks. hyaluronserum fra pHformula, Pestle & Mortar, sov med fugtmasken fra Guinot eller giv din hud en fugtkur fra FILLERINA – alt sammen samlet HER.

I webshoppen finder du også parfume, makeup, smykker og en beautyblog.

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed og Hudpleje