Når du endelig kan tage bh'en af - og 18 andre hverdagsfølelser, alle kvinder kender til
SPONSORERET indhold

Når du endelig kan tage bh'en af - og 18 andre hverdagsfølelser, alle kvinder kender til

Den sidste hårelastik er hellig.

06. jul. 2015 | Livsstil | Eurowoman

Hverdagen byder på alt fra frygten for røde stænk på bukserne, løst hår med mærker fra hestehalen, succesfølelsen efter en tur i fitness, trætheden når man skal starte forfra med sin makeup og fornøjelsen ved at have bedste veninder. 

Vi har samlet løst og fast om, hvad vi på redaktionen tror, enhver kvinde må kende til.

1. Når det er den tid på måneden, og du er angst for, hvordan din bagdel ser ud, når du rejser dig efter at have siddet ned.

2. Når du kommer hjem.3. Når du er træt.4. ...og når du næste morgen vågner med makeup i ansiget og ikke ved, hvad du skal gøre for nogen sinde at slå til i livet.5. Når der er problemer med trussen eller trusseindlægget (vi lader lige det andet køn demonstrere udfordringen..)6. Når du har andre store problemer.7. Når det er svært at skifte look.8. ...og når elastikken finder nye, beskyttende sider frem i dig.9. Når dine venner fra virkeligheden også er der for dig på de sociale medier.10. Og når du tror, din selfie er i skabet, men så ser, hvor står din hage ser ud.
11. Når du aldrig indrømmer, det var dig der lukkede luft ud (f.eks. på dansegulvet).12. Når du bidrager med præcis den rigtige arbejdsindsats.


13. Når du tager beslutninger, der booster dit selvbillede.
14. Når du laver 15 squats og føler dig spændstig som Serena. 15.
 Når du ikke er interesseret. 16. ...Når du er.
17. Når du bliver lidt ihærdig og glemmer at keep it simple.18. Når din bedste veninde og du har taget samme tøj på, og det er lidt pinligt og ret fedt.19. Når ingen skal dømme dig, din blandselvslik, din frysepizza, din hjemmedag og dine filmvalg.


LÆS OGSÅ: "Hvis det stod til mig, skulle jeg aldrig lave noget før kl. 10"


LÆS OGSÅ: 8 blærede badesandaler

LÆS OGSÅ: "Jeg droppede at tabe de evige '5 kilo'"