sponsoreret indhold
Sådan brugte Anne og familien fra Løkken 48 timer i Børnenes Nordjylland
SPONSORERET indhold

Sådan brugte Anne og familien fra Løkken 48 timer i Børnenes Nordjylland

Influent Anne Bertram og familien er efter 10 år i København flyttet tilbage til rødderne i Løkken. Her bor hun med sin mand Kim og to børn, Kalle og Konrad.

03. jul. 2023 | Livsstil | Enjoy Nordjylland

I Nordjylland finder du oplevelser for store og små, for vandhunde, naturulve og krudtugler. I begyndelsen af sommerferien blev Anne Bertram og familien inviteret på opdagelse i Børnenes Nordjylland. På 48 timer oplevede de fart og spænding i Fårup Sommerland, kom helt tæt på dyrene i Aalborg Zoo, smagt på uimodståeligt bagværk, shoppet i Aalborgs midtby og sat tænderne i en vanvittig pizza. Gå i Anne Bertrams fodspor og oplev noget af det bedste, Nordjylland har at byde på for børnefamilier.

Dag 1

Fårup Sommerland

faarupsommerland.jpgFoto: Anne Bertram
Anne Bertram og familien startede deres familieweekend i Nordjylland ud med en sjov dag i Fårup Sommerlandhvor de prøvede karruseller, hoppede på trampolin og nød lækker is. Udover fede forlystelser, byder Fårup Sommerland hele sæsonen på et spændende underholdningsprogram, der spænder bredt fra Popsi og Krelle til Wafande, som Anne og familien var så heldige at opleve på deres tur. Efter en spændende formiddag nød de en velsmagende frokost på Hotel Fårup, før det var tid til at gå på opdagelse i Aquaparken, der er Danmarks største vandland. Aquaparken i Fårup er et vandland for hele familien, og mens drengene hyggede sig i de sjove vandforlystelser, kunne Anne slappe af med en dejlig lur.

 

Hotel Fårup

Hotel_Drone_Orkanen_nyt.jpgFoto: Fårup Sommerland

Da det blev aften, vendte familien tilbage til hotel Fårup, der ligger midt i Fårup Sommerland. Her er skovtemaet trukket med ind på hotellet og helt ind på værelserne, så man ikke er i tvivl om, at man overnatter midt i Danmarks sjoveste skov. Til aften kunne familien forkæle sig selv med en fantastisk buffet bestående af retter, der henvender sig til både store og små munde. Herefter blev dagen sluttet af med familiehygge rundt om bålet i hotellets dertilhørende bålhytte, hvor familien kunne købe ingredienser til at lave deres egne popcorn og skumfiduser.

Kalles sidste ord inden han sov igår var, hvor dejlig en dag det havde været og det gik lige i mit hjerte

Anne Bertram

Dag 2

Aalborg Zoo

AalborgZoo.jpgFoto: Anne Bertram

På dag 2 satte Anne og familien kurs mod Aalborg. Her blev dagen brugt i Aalborg Zoo, som var et nyt bekendtskab for dem. Aalborg Zoo er Aalborgs mest populære attraktion og en hyggelig og lærerig oplevelse for alle generationer. Her er åbent 363 dage om året, og ikke to dage er ens. I haven kan man opleve langt over 100 forskellige eksotiske dyrearter, og i juli åbner Aalborg Zoo op for deres spritnye Madagaskaranlæg, hvor man kan komme helt tæt på Madagaskars dyre- og planteliv. Et højdepunkt for Anne og familien var hvor tæt, de kunne komme på dyrene, ligesom hun også bemærkede dyrepassernes store viden om dyrene, som de deler ud af i haven.

Penny Lane

pennylane.jpgFoto: Anne Bertram

Da sulten meldte sig, satte familien kurs mod charmerende Penny Lane, der har til huse i Aalborg Zoos orangeri. Her byder det Aalborg-kendte konditori på lækker frokost i hyggelige omgivelser. Penny Lane er særligt berømt for sit rige udvalg af bagværk, og familien kunne da heller ikke modstå fristelsen og måtte også smage på en af caféens vanvittige kager. Efter frokosten begav Anne og familien sig igen ud i parken, hvor de fik mulighed for at se dyrene blive fodret, nød solen på græsplænen og børnene fik leget på et af havens mange legeområder.

Shopping

Salling-overgang_Kjetil-Løjte.jpgFoto: Kjetil Løjte

Da familien havde sagt farvel til alle dyrene, begav de sig ind mod Aalborg midtby. Her kunne de nyde et par timers ro i Friis shoppingcenter, der er placeret i hjertet af Aalborg med naboer som Havnefronten, Musikkens Hus, Utzon Centret, Nordkraft og byens øvrige butikker. Friis indeholder et stort udvalg af lækre butikker og diverse spisesteder. I 2018 blev Friis udvidet med Magasins syvende stormagasin, som mor Anne fik mulighed for at gå på opdagelse i.

Azzurra Nordkraft

azzzurra_nyt.jpgFoto: Azzurra

Da trætheden begyndte at sænke sig over familien, og sulten meldte sig, satte de sig ned hos Azzurra i Aalborgs kulturcentrum, Nordkraft. I 1990 åbnede den første Azzurra i Aalborg, og i 2009 kom endnu en til i Kedelhallen i Nordkraft. Med en napolitaner ved roret er det altoverskyggende fokus for Azzurra at servere autentiske italienske retter baseret på friske og gode råvarer. Her nød familien deres prisbelønnede, og ifølge Anne, vanvittige stenovnspizza og ikke mindst deres uimodståelige tiramisu. Da skeerne var slikket rene, kunne familien vende hjem til Løkken mætte og glade efter en dejlig familieweekend i Børnenes Nordjylland. 
 

Anbefalet til dig