SPONSORERET indhold

Vi har set 'Bachelorette' – og vi forudser allerede nu et trekantsdrama

De kommende uger samler vi redaktionens bedste observationer fra ugens tre afsnit af datingprogrammet ’Bachelorette’. Programmet, der viser os, hvad moderne dating også handler om – nemlig det første møde, misforståelser og knuste hjerter …

Af: Julie Bruun Lund Foto: Lotta Lemke/ TV 2
25. maj. 2023 | Livsstil | ALT.dk

'About damn time', synger Lizzo, da de to bachelorettes entrerer programmet af samme navn – og vi istemmer.

Programmet, der gennem tiden har givet os hede romancer, knuste hjerter, nyopståede venskaber og intriger, har nu endelig kvinder i hovedrollen, og det lover godt.

Efter sæsonens tre første afsnit er her, hvad vi observerede … langt hen ad vejen fik vi, hvad vi kom efter ...

En tur i manegen

Som seer kan man nærmest mærke, hvordan ALT sitrer, da de to kvinder for allerførste gang skal møde de 16 mænd, som de skal tilbringe de næste mange uger sammen med og date på kryds og tværs. Nervøsiteten er ikke til at tage fejl af – hverken hos de to hovedpersoner eller hos mændene. Eller hos os.

Hvad der skulle have været en præsentation af hver enkelt mand, ender i én stor påfuglekamp, hvor den ene vifter og spreder halefjerene mere end den anden, og man kan mærke det helt ud på den anden side af skærmen.

For sådan er præmissen i TV 2-programmet åbenbart: Du er nødt til at gøre dig bemærket, ellers ryger du ved første roseceremoni.

Det er benhårdt, du.

Heldigvis har de fleste mænd forstået budskabet, og kreativiteten – der bliver udfoldet på VIDT FORSKELLIGE måder og med større eller mindre succes – vil ingen ende tage. Faktisk måtte nogle af os tage pauser undervejs, fordi det blev SÅ tåkrummende.

Artiklen fortsætter under videoen ...

Første fyr på den røde løber giver en snurretur (noget, jeg troede, man normalt kun gjorde klokken 04 på dansegulvet. I guess not?), en anden har taget en salatslynge med, fordi mystikken er vigtig, mener han, og den vil efterlade kvinderne med en undren (noget, han jo egentlig har fuldstændig ret i, men det er måske ikke helt på den der, ’uh, han er mystisk på den sexede måde’-undren), en tredje har et tatoveringssæt med, så de to bachelorettes kan tatovere et hjerte på ham, der er digteoplæsning, en rose i marcipan, full on 80’er-udklædning og guitarspil MED tilhørende, hjemmebrygget sang …

Artiklen fortsætter under videoen ...

Selvom sidstnævnte indslag får hårene til at rejse sig og os til at gyse ”åh, nej!”, fordi vi allerede dér kan mærke, hvor guitarseancen ender, så tager kvinderne det i stiv arm. Sangen, der bliver sunget, har Markus selv skrevet, og Julie synes, det er fedt, for ”der er sgu aldrig nogen, der har skrevet en sang” til hende før. Spørgsmålet er bare, om man godt kunne have undværet? Ak, modigt er det, og kvinderne tager (langt de fleste) indslag med oprejst pande.

Det første farvel

Man kan mene, hvad man vil om en dansende Frederik i stramme leggings, der kærtegner pigerne med trommestik (lad i øvrigt lige være med det!), salatslyngeindslaget og marcipanrosen, men det er i sidste ende nogle af de mænd, der trækker de længste strå. De har nemlig gjort sig bemærket. Og det skal vise sig at være meget vigtigt, da de to bachelorettes allerede skal sende en bejler hjem få timer senere.

Efter sæsonens første roseceremoni kan vi nemlig konstatere, at øjenkontakt på den røde velkomst-løber (uanset, hvor intens den er) ikke rækker særlig langt i et datingprogram som Bachelorette. Det må Mark sande, og han må rejse slukøret hjem til Danmark som den første.

Boris-effekten

Meget apropos at gøre væsen af sig, så er det præcis, hvad Boris formår. Det er ham, der har slæbt et tatoveringssæt med på den røde løber, og her beder han de to kvinder om at indgravere et lille hjerte på sin overarm. Rimelig vanvittigt, er vores første indskydelse, men det tager kegler hos de to kvinder.

Faktisk så meget at han allerede samme aften får tildelt en rose af bachelorette Julie Kriegler (som dermed freder ham fra at ryge ud ved den efterfølgende roseceremoni), og dagen efter bliver inviteret på solodate med den anden bachelorette, Mette Sommer.

De to bachelorettes er umiddelbart RIMELIG hooked på Boris. Og man fornemmer, at de kommer til at kæmpe om hans gunst.

Artiklen fortsætter under videoen ...

Han selv prøver sig frem på sin egen meget umiddelbare måde. Et friskt pust, men det er måske liiige friskt nok at kaste sig ud i at kysse på allerførste date. Det går altså heller ikke hos Mette Sommer, som afviser ham. For nu …

Kudos skal han næsten have for at give det et skud – og også for at tage afvisningen med oprejst pande. Generelt lader det til, at der skal meget til at slå Boris ud af kurs. Han klør på med krum hals og stiller Mette Sommer de spørgsmål, han vil.

Og hun får næsten sin kæmpereje i den gale hals, da han indleder deres intime middag med spørgsmålet om, hvordan hun forholder sig til børneopdragelse … ja, ja, hvis ikke du spørger, får du jo heller ingen svar, men altså …

Vi er spændte på, hvordan trekantsdramaet mellem de to bachelorettes og Boris med den direkte facon ender … der er optræk til catfight …

Mr. Bro code

I tredje afsnit opstår den første (om end den er lille) intrige. Alexander aka Bro Codens Vogter bliver nemlig ægte irriteret, da Mikkel D. ved et mingle-arrangement shanghajer Mette Sommer for næsen af ham.

Artiklen fortsætter under videoen ...

Alexander er træt af, at Mikkel D. ikke lader sine bros komme til fadet, og det lægger han ikke skjul på. Han mener faktisk, at Mikkel D. skylder ham en undskyldning. Måske har han ret? Måske burde HAN SELV tage mere initiativ? For i kampens hede – og et program som Bachelorette – kan en bro code altså gradbøjes, Alexander. Sådan er dét. Det handler om at rykke frem i bussen, og så må bros være bros.

Nå, men fuld kampgejst herfra!

Roseceremoni annulleret

Programmet er bygget op omkring et udskilningsløb, hvor der til sidst står to mænd tilbage med hver sin bachelorette, men dét gider de to kvinder altså ikke at være med til. I hvert fald bliver den ellers planlagte anden roseceremoni i ugens tredje og sidste afsnit aflyst til fordel for en aften, hvor de kan lære de 15 tilbageværende mænd bedre at kende.

Mette og Julie føler ikke, at de så tidligt i programmet kan sende flere hjem. Og det var egentlig befriende, for skal de bejlende mænd ikke have en reel chance og have mulighed for at udveksle et par ord med de to, inden de bliver sat på et fly hjem til Danmark.

Med alt det sagt ser vi frem til næste uge … det kan KUN blive godt! Se bare traileren her 👉

Anbefalet til dig