Vibeke Dorphs brevkasse

Foto: Getty Images Jeg blev skilt for halvandet år siden, og nu leder jeg efter en ny, hvad gør jeg? Det tager Vibeke Dorph stilling til

Hvordan slipper jeg ud af ensomheden?

For halvandet år siden blev jeg skilt, og nu søger jeg en ny partner, men det er bare svært. Jeg føler ensomheden komme krybende, og alt, jeg får tilbudt på datingsider, er sex, hvad gør jeg? Det svarer Vibeke Dorph på i Hjemmets brevkasse.

Spørgsmål om ensomhed og dating

Nu kan jeg ikke længere holde mig tilbage fra at skrive til dig. Jeg blev skilt fra min mand igennem 28 år for snart halvandet år siden. Jeg har haft forskellige dates siden, men uden større held. Jeg savner så meget nærvær og intimitet, jeg savner at være to om alt.

Jeg har derfor også oprettet en datingside. Problemet er bare, at det eneste, jeg får tilbudt, er sex. Jeg ved ikke, om det er mig, der er langt bagud med hensyn til, hvordan man mødes i dag? Dater man virkelig kun for at få sex? Det har jeg overhovedet ikke lyst til, for jeg vil møde en sød kæreste.

LÆS OGSÅ: Min mands forkælede datter driver mig til vanvid

Jeg går ikke rigtigt til noget, kun engang imellem på nogle gåture med andre mennesker. De er så bare meget mere ældre end mig. Jeg ville gerne høre din mening og måske få et par tips?

Vibeke Dorph råder til at søge nye veje

Jeg kender virkelig mange mennesker, der har mødt deres kærester, mænd og koner på nettet. En del af dem har måttet arbejde hårdt for sagen, og det har krævet mod, men hvis man ikke er modig, så kommer man jo heller ingen vegne.

Det gælder desværre også for dig. For at du har oprettet en enkelt profil på nettet og går nogle ture, er ikke nok til at øge chancerne for at møde en sød mand. Du skal simpelthen for alvor op af stolen og begynde at handle. Ingen andre gør det for dig.

LÆS OGSÅ: Hvordan føles det at have rigtige venner?

Nu lyder det til, at det datingsite, du har fundet dig, er lidt skæv i forhold til, hvad du leder efter. Heldigvis findes der så et hav af andre gode datingsider. Det kan dog være svært at finde den, der lige passer en, men på top5datingsider.dk kan du ud fra nogle få spørgsmål få svar på, hvilken datingside der vil være noget for dig.

Derudover findes der i de fleste større byer decideret datingklubber, der afholder fester for singler. Her har jeg også hørt om mange, der har været heldige og mødt enten en sød kæreste eller dejlige nye venner, også det kan tjekkes ud på nettet. Og så synes jeg også, at du skal finde dig en udadvendt hobby og begynde at dyrke den. For du kan jo være heldig at møde en sød fyr ad den vej, og hvad ville være bedre end at møde én med samme interesser som dig selv.

Skriv til Vibeke

Vibeke_2018efterår.jpg

Har du brug for én at vende dine tanker med? Så skriv til Vibeke Dorph og få råd om parforholdsproblemer, familiekonflikter, kærestesorger eller andre problemer, du meget gerne vil have løst.

Mails sendes til brevkassen@hjemmet.dk.
Breve til: Hjemmet, Spørg Vibeke, Strødamvej 46, 2100 København Ø. 

Alle får svar, og udvalgte breve bringes anonymt i Hjemmet under mærke.

Vibeke Dorph har i over 10 år været fast brevkasseredaktør på ugebladet Hjemmet, hvor hun også arbejder med og skriver fiktion. Hun er derudover forfatter til romanen 'Babyalarm – en psykologisk thriller om en nybagt mor'. Vibeke bor i Valby i en sammenbragt familie med mand, tre børn samt kat.

Se, hvad vi ellers skriver om: Brevkasse, Ensomhed, Venner, Veninder og Kærlighed

610x200_woordy_dmjpg.jpg