De 5 største fejl kvinder begår i indretning, når de vil have sex
SPONSORERET indhold

De 5 største fejl kvinder begår i indretning, når de vil have sex

Hurra, du har mødt en mand. Eller du ville gerne, men så er der lige det med boligstilen. Men frygt ej, også du kan holde op med at skræmme potentielle kærester væk med denne handy guide.

Af: Stephanie Caruana Foto: Alamy
16. apr. 2015 | Livsstil | ALT for damerne

KLUMME: Er du også typen, der helst tager hjem til ham, du har mødt? Ikke kun for at tjekke hans boligstil ud, men mest fordi du har en nagende tvivl om, hvorvidt dit feminine hjem skræmmer ham væk og/eller gør hans penis blød?

Ja, dit hjem har potentialet til at skade potensen og det maskuline selvværd. Men du KAN gøre noget ved det. Så næste gang, du får et dejligt handyr på krogen, kan du roligt knalde ham i din egen behagelige seng med lyset tændt, sende ham til bageren næste morgen og være sikker på, at han har lyst til at vende tilbage.

Læs om de typiske kvindefejl og lær, sveske:

LÆS OGSÅ: "Singlemænd over 35 er virkelig op ad bakke"

1. Entreen skal være funktionel
Få de sko væk fra gulvet, drop nipset og flyt det tøj, du fik krise over i sidste øjeblik, inden du gik. Det er det sidste du ser, men det er hans førstehåndsindtryk. Spørg dig selv; ville jeg kunne have sex i det her rum? Hvis svaret er nej, så spørg, hvad der så skal til. Tip! Kroge i loftet - jeg har set noget garderobehalløj, som var et reb med løkker i til 800 kroner, det kan du nemt lave billigere selv, det er bare i byggemarkedet med dig. Voilá og Mrs. Grey will see you now, på den gode måde. Og din mor vil aldrig opdage det.

2. Stuen same-same
Ikke noget med en pastelfarvet sofa i hør. Ikke 117 puder, der skal ryddes af vejen, før man overhovedet kan snave. Du dropper de wall-stickers, hvad er det, du prøver at udtrykke med det? Køb noget kunst, og jeg mener ikke Poul Pava. Ingen hoptimister, ingen Mads Stage. Er du den meget ordentlige type med hvide Montana'er med to lysestager i den ene side? Tag dig sammen. Det udtrykker intet. Og få dig et ordentligt anlæg. INTET tænder en mand mere end en kvinde med noget HiFi og en okay pladesamling. Og hurra, I er nået hertil, I samtaler, der laves drinks. Og du har ikke et bord, der kræver fucking brikker under dine glas. Du ejer slet ikke underlag, fordi det er så usexet, capisce?!

LÆS OGSÅ: "Når jeg møder en kvinde, og hun fortæller hun er 31 til 40 år, så slutter jeg kontakten"

3. Vær kritisk!
I det hele taget så har du taget et granskende blik rundt i dit hjem og indset, at ingen, som i ingen, rigtig mand har lyst til at give dig den store tur, hvis du inviterer ham ind i 'dit feminine univers' med sarte toner og småsære gør-det-selv-projekter, der bare lugter af, at du har boet alene for længe. Du skal ikke bo grimt eller hypermaskulint, men du skal spørge dig selv, hvad shabby småblomstret chic og dimseværk siger noget om dig og din personlighed?

4. Soveværelset!
Tempel eller horehus, du bestemmer selv. En blanding af begge, tænker jeg, funktionelt, indbydende - og ikke alt muligt crap. Igen, ikke lyserødt, intet nuttet. Tro mig, du vil ikke have ham, der godt kan få den op i et soveværelse med tøjdyr. Smid gerne en hurricane-lygte til fyrfadslys herind, så du får fordelene ved lang brændetid (seks timer, baby!), uden du skal være bange for åben ild. Gerne et spejl, men sæt det gerne sådan, så du slipper for at se på dig selv (du ER smuk, du skal ikke distraheres) under akten.

5. ...og badeværelset...
Hold det simpelt. Mænd er genetisk programmeret til ikke at kunne holde mange småting ud på lidt plads. Få dit grej i bokse, så er illusionen om at du som Beyoncé vågnede op sådan også intakt (længere). Det skal ikke være sådan, at han bliver bange for at vælte for flere tusinde kroner kosmetik, hvis han laver en pludselig bevægelse derude. Jeg siger ikke, at det er sket for mig; jeg siger bare, det er muligt. Og sådan en flaske Chanel (som er det eneste, du sover i, tro mig) er LÆNGE om at dampe af.

LÆS OGSÅ: 5 grunde til at elske at bo alene

....

Det er bare gas!

Altså. Som du forhåbentlig har fanget, så er denne liste skrevet for sjov. Men anledningen er alvorlig nok, den er skrevet som en reaktion på den her helt utrolige åndede artikel, hvor en kvindelig boligstylist fortæller mænd, hvordan de skal indrette sig, hvis de vil tiltrække en kvinde af det modsatte køn.

Og udover at hun tager fejl mht. sengetøjet (man kan da så meget NEMMERE se, om sengetøjet skal skiftes, når det er mørkt...hallo?!), så er der så meget vrøvl i den artikel, at jeg blev helt træt. Alle disse fordomme om disse umulige mænd, og når jeg så tænker, hvad nu hvis vinklen var lige omvendt? Jeg ser nogle gange hjem, hvor der enten ikke er nogen personlighed, eller det er så gennemført feminint, at man tænker; har han overhovedet lov at være der?

Indretning er ikke kun for kvinder. Så lad være med at tale ned til mænd, der måske ikke gider bruge krudt på det lort, men hellere på ting, der rent faktisk betyder noget. Og et lille tip? Hvis du slipper det nu, så slipper du også for at enten stå med det hele selv fremover derhjemme, når der også er børn, eller at miste lysten til ham, når han er blevet typen, der selv kommer hjem med duftlys.

Min fordom om mænd
Hvis jeg må komme med min egen fordom, så falder langt de fleste mænd og kvinder i to kategorier; dem, der går vildt meget op i indretning og dem, der ikke gør. Og så en stor klump af folk, der går op i det, når de skal flytte.

Den første gruppe mennesker har fortjent hinanden, og den anden lige så. Hvis I er typerne, der styler jeres hjem, fred være med det. Og hvis I ikke kunne være mere ligeglade, så hurra for jer. Det vigtigste er, at I kan holde ud at være der samtidig, med hinanden. Giv plads, vær rummelige.

Og læg lige mærke til, at jeg ikke har nævnt rengøring. Hvis du bliver stresset over nullermænd, når du skal have sex, så har du andre issues. Mænd ser ikke opvasken, hverken deres egen eller andres. Et vist minimum, det skal ikke være sundhedsskadeligt, jo.

Men jeg mener det med bamserne, tøsefarverne og anlægget. Tag dig sammen. Helt ærligt, hvis du var en mand, ville du knalde dig selv oven på dit trendy berber-ryatæppe?

LÆS OGSÅ: 8 tegn på, at han er manden du skal have børn med

LÆS OGSÅ: Test: Kan du klare dig uden en mand

LÆS OGSÅ: 3 råd til meget flottere hud, som ikke koster en krone