sponsoreret indhold
Præsenteret af MusikDJ
SPONSORERET indhold

DJ til bryllupsfesten? Mads Lehnert kommer her med 3 gode råd!

Af: Kasper Louis Hornbeck
17. dec. 2015 | Livsstil

Når brylluppet skal arrangeres er der mange områder, der skal overvejes. Efter den fabelagtige middag med gode taler og sjove indslag skal der danses til et brag af en fest. Det kræver en DJ, der med den rigtige musik forstår at skabe den bedste feststemning til bryllupsfesten.

Mads Lehnert, der er DJ og stifter af MusikDJ, kommer her med med 3 gode råd, når I skal leje DJ til brylluppet

1) Musikken
Til en bryllupsfest er det selvfølgelig musikken, som fylder rummet ud. Efter en god og lang middag er det tid til at ryste benene for både brudepar og gæster.

Som regel kick-startes dansegulvet efter den klassiske brudevals. Men dansegulvet bliver ikke ved, hvis ikke musikken er afstemt efter brudeparrets ønsker.

Derfor er det altafgørende, at I som brudepar kan tale med DJ'en inden festen (gerne 2-3 uger før) for at forventningsafstemme, hvilken genre og musik I drømmer om til jeres aften.

Til bryllupper er der samlet både familie og venner, der spænder vidt i både alder og smag til hvad der er god musik. Et godt råd er altså at få lavet en musikliste på en 15-25 musiknumre, som I sender til DJ'en, der så kan forberede sig ud fra denne liste.

Det giver den bedste oplevelse hele vejen rundt for både jer som brudepar, gæster og DJ.

2) Ønsker
I forlængelse af ovenstående skal en DJ kunne tage imod ønsker fra gæster. Det er Mads Lehnerts klare opfattelse, at dette er et absolut "most" fra hans mange års erfaring med brudepar.

En DJ er til for at bidrage til jeres bryllupsfest og ikke hans egen. Derfor er en god DJ, i Mads Lehners verden, altså én, der kan tage imod ønsker fra gæsterne og spille dem til alle fornøjelse.

Ofte har venner til brudeparret en "fælles" sang, som de har skrålet med på, da de var yngre til en festival eller koncert, og derfor fungerer sangønsket som et stort samlingspunkt for vennerne og brudeparret. Alt selvfølgelig med måde, for en god DJ skal også være med til at selektere såfremt et ønske fra en gæst lægger fra langt fra de genrer og ønsker brudeparret på forhånd har forberedt.

Eksempelvis, hos www.musikdj.dk/, som Mads Lehnert er stifter af, har de den opfattelse, at det ikke nytter, at DJ'en spiller hård rock hvis brudeparret har ønsket Pop som den røde tråd i musikstilen.

3) Sygdom
Det kan ske for os alle, at man pludseligt bliver ramt af sygdom. Dette skal for så vidt ikke gå ud over bryllupsfesten, som man ofte har gået og planlagt i månedsvis.

Derfor er et råd, ifølge Mads Lehnert, at benytte sig af et DJ-bureau, der har en række DJ's, som de kan trække på i tilfælde af sygdom. Vælger man en selvstændig DJ, kan det være en god ide at sikre sig én afløser, såfremt den DJ, man oprindeligt havde booket, pludseligt bliver forhindret.

Mads Lehnert oplevede sidste år, at en DJ blev fanget ved Storebæltsbroen på grund af stærk storm og derfor ikke kunne komme til Fyn for at spille et bryllup.

Da de hos MusikDJ har flere DJ's i porteføljen, kunne de trække på en lokal DJ og alligevel afvikle brylluppet med stor tilfredshed.

Derudover pointerer Mads Lehnert også, at det kan være en rigtig god ide at kigge på referencer, udtalelser og anbefalinger af den DJ eller det bureau, som I har tænkt jer at booke hos.

Som brudepar står I i en svær situation, da I reelt ikke ved hvad I får, før I står midt i festen. Derfor er et godt råd at læse og se anmeldelser fra kunder, som tidligere har benyttet DJ'en eller bureaet, fortæller Mads Lehnert.

Han håber af de 3 råd kan gøre beslutningen om DJ til livets største fest lidt nemmere, og så håber han ellers bare at se jer smilende, glade og forelsket på dansegulvet.