Åbent parforhold flirt på bar
SPONSORERET indhold

Erotisk novelle: Kan et skænderi med kæresten føre til åbenbarende god sex?

Jeg troede, at alting mellem min kæreste og mig var perfekt, men en dag slog lynet ned, da han foreslog et åbent forhold. Jeg blev chokeret, rasende og vred, indtil en bytur med en veninde gav mig en åbenbaring…

Af: Temptations.dk Foto: Getty Images
14. nov. 2019 | Livsstil | ALT.dk

Denne erotiske novelle er leveret af den erotiske redaktion fra Temptations.dk

Jeg kan kun lige akkurat skimte min veninde Lise oppe i baren gennem det tilrøgede bodegalokale. Hun vrikker en smule med hofterne, mens hun vifter med sit dankort og gør sig lidt til for den mandlige bartender for at få ham til at servicere hende før de mennesker, som hun omgives af.

Hun er glad, og det smitter heldigvis. Faktisk havde jeg slet ikke haft lyst til at tage med hende i byen i dag, men alligevel havde jeg ladet mig overtale, fordi jeg følte, at det var påkrævet af mig, hvis jeg ville kunne kalde mig selv for en god veninde. Hun er nemlig netop blevet single, og hun trængte virkelig til at komme ud og danse natten lang for at få tankerne væk, sagde hun.

LÆS OGSÅ: Erotisk novelle: ”Uden at kigge på trusserne tager du om dem med tommel- og pegefinger og mærker stoffet mellem fingrene"

Alle hendes andre veninder havde andre planer, så jeg var hendes eneste mulighed, og som hun i overtalelsesfasen pointerede flere gange, så skulle jeg jo ikke noget. Det havde hun jo også ret i, men sagen var bare den, at mit humør i dagevis havde taget ophold i kælderen, og det virkede til, at humøret i arrigskab havde smidt nøglen til kælderdøren væk, hvorfor intet tydede på, at det ville indfinde sig i de lysere stuelokaler inden for den nærmeste fremtid. Derfor trak humørforstærkende alkohol samt fest og farver ikke super meget i mig, må jeg indrømme. Men nogle gange må man skubbe ens egne behov til side for andres skyld, og er der nogen, som jeg ønsker at være en god veninde overfor, så er det sgu Lise. Hun er der altid, når jeg har brug for hende, og sådan noget bør værdsættes og gengældes.

En bombe i parforholdet

Indtil videre har jeg heldigvis ikke fortrudt, at jeg tog med. Jeg sidder sågar og danser lidt til Kim Larsens Sømand ombord, mens jeg betragter alle de glade folk omkring mig, som har ladet nu’et opsluge dem og for en stund fået dem til at glemme hverdagens mange bekymringer. Mit forbedrede humør skyldes utvivlsomt også, at jeg har gemt en række af mine frustrationer og bekymringer langt væk – de spøger dog stadigvæk i mit sind, og min kæreste Martin er ingenlunde tilgivet. Kilden til det dårlige humør er nemlig ham og et skænderi, som efterhånden har varet i flere dage.

Vi har været sammen i snart fire år, og indtil for nyligt var jeg sikker på, at alt var perfekt. Jeg følte stadigvæk, at vi var forelskede, og at vi begge to havde en masse at give til forholdet. Vi havde naturligvis vores kontroverser, men vores diskussioner blev aldrig ubehagelige. Faktisk plejede uoverensstemmelserne blot at bidrage med lidt liv til forholdet. Vores sexliv var ingenlunde døden nær heller. Tværtimod var det gejstfyldt og levende som et purungt, smukt og optimistisk menneske med hele livet foran sig. Vi begærede stadigvæk hinanden. Sommetider så meget, at vi ikke kunne holde fingrene for os selv i situationer, hvor vi burde. Det er ikke mere end to måneder siden, at han tog mig hårdt på kirkens toilet under en barnedåb, fordi vores lyster pludselig blussede ukontrollerbart op, mens vi sad i Guds hus og overværede en halvtam prædiken.

Det startede egentlig bare med, at vi flettede lidt fingre. På et tidspunkt slap han min hånd og lagde den på mit venstre lår. Allerede her mærkede jeg lidt varme i kinderne, og temperaturen blev på ingen måde lavere, da han gav sig til at køre pegefingeren op og ned ad mine inderlår uden på mine stramme jeans.

Efter lidt tid kunne jeg mærke, at jeg ikke længere kunne styre min liderlighed, så jeg sendte ham et blik, som han udmærket godt vidste, hvad betød, og hviskede herefter: ”Lad os gøre det.” Kort efter listede han lavmælt afsted, og to minutter efter gjorde jeg ham kunsten efter. Han stod og ventede spændt udenfor. Vi kyssede kort, hvorefter vi småløbende satte kurs mod kirketoilettet. Herinde smed jeg hurtigt mine jeans, og han fulgte trop, hvorefter vi kastede os dyrisk over hinanden og dyrkede noget helt fantastisk sex. Et par minutter senere – efter han i et nydelsesbrøl havde tømt sig oppe i mig, der på daværende tidspunkt havde siddet på håndvasken og stønnet højt og voldsomt – blev jeg ramt af lidt klarsyn, der havde taget en smule skam i hånden. Derfor var jeg lidt flov, da jeg kom listende ind i kirken igen for at overvære det sidste af dåben. Ingen af de andre gæster sendte mig dog øjne, der indikerede, at de vidste, hvad jeg havde lavet, hvilket mildnede skammen, som kort herefter forsvandt. Med en snurrende fornemmelse i underlivet havde jeg igen indfundet mig på min plads, og et par minutter senere havde jeg fået selskab af min kæreste.

Den slags eskapader var eventyr nok for mig. Jeg havde ikke brug for mere i sexlivet, og jeg troede, at Martin havde haft det på samme måde, men for et par dage siden rystede han min verden og sagde nogle ord, der fik mig til at betragte ham i et helt nyt lys. Ord, der gjorde, at jeg slet ikke længere følte, at jeg kendte ham. Han sagde nemlig, at han havde seksuelle behov, som han ikke følte, at han kunne forløse sammen med mig, og at han derfor ønskede et åbent forhold. Det gjorde mig både sur, trist og rasende. Og chokeret. Jeg havde nemlig slet ikke set den komme. Det menneske, som jeg følte, at jeg kendte bedre end nogen anden, følte jeg pludselig ikke, at jeg kendte længere. Sådan overhovedet.

Et par hårde dage

Da han kom med sin kontroversielle udmelding, gik jeg igennem mange følelser på rigtig kort tid. Først var jeg trist, herefter arrig, og sidenhen nysgerrig. Jeg var gået ham på klingen om, hvad det var, som jeg ikke kunne give ham, men indtil videre er det ikke lykkedes mig at få det ud af ham. Jeg tror, at hans forpulede hemmelighedskræmmeri har været afgørende for, at skænderiet endnu ikke har nået sin afslutning.

Hans udmelding og det efterfølgende skænderi har naturligvis fået mig til at overveje, hvor langt jeg vil gå for ham, og hvor fleksibel jeg egentlig vil være med henblik på at få det til at fungere mellem os. Jeg elsker ham overalt på jorden, så jeg vil gå langt, er jeg kommet frem til. Men om jeg vil gå langt nok, ved jeg ikke, for sagen er jo desværre den, at jeg ikke aner, hvad fanden det er, som han mener, at jeg ikke kan give ham.   

Måske er et åbent forhold ikke så tosset igen

”Så er der øl,” siger Lise storsmilende og stiller to flaskeøl foran mig med en sådan kraft, at det tydeligt kan høres trods den høje menneskesummen og den mellemhøje musik. Hun virker glad. Oprigtigt glad. Det er dejligt at se, og det smitter.

Selv fra et egoistisk perspektiv er jeg rigtig glad for, at jeg tog med hende i dag. Vi er nemlig så tætte, at jeg har kunnet betro mig til hende omkring Martins og mine problemer, og det var virkelig dejligt at få talt med et andet menneske om situationen – og som enhver god veninde var hun selvfølgelig på mit hold, så nu må jeg hellere også være på hendes.

”Ej, hvor ser de søde ud de to, der sidder derovre,” siger hun og peger i retning af to fyre, der sidder ovre ved vinduerne. Jeg deler hendes smag. De er virkelig pæne. Den ene har en flot lys, småstrittende manke, mens den anden er mørkhåret. Ansigtet på den lyshårede er helt glat. Det ser ikke ud til, at han har nogen rynker overhovedet, men alligevel er han ganske moden at se på, hvilket nok i høj grad skyldes hans blonde skægstubbe. Hans ven har et lækkert tykt skæg og smalle, søde øjne, når han smiler. Før Lise kan nå at stoppe mig, er jeg på vej hen mod dem. Det skylder jeg hende.

Jeg introducerer kort mig selv og fortæller, at min veninde synes, at de ser rigtig søde ud. De smiler begge og siger tak, hvorefter jeg spørger, om de ikke kunne have lyst til at drikke en øl ovre ved vores bord og peger i retning mod Lise, der sidder genert og vinker til os. Det vil de rigtig gerne, siger de og følger med.

Da de kommer ned til bordet, giver de begge to Lise hånden og introducerer sig. Den lyshårede fortæller, at han hedder Alexander, og den mørkhårede præsenterer sig som Thomas. Lise og Alexander falder hurtigt i snak, og det er tydeligt, at der er god kemi.

Små berøringer bliver til større

Det efterlader Thomas og mig med hinanden. Jeg klager ikke. Han er i mine øjne den allerpæneste af dem, og så viser han sig tilmed som værende god til at konversere. Han spørger ind til mig, uden at det virker som et forhør, og jeg nyder faktisk, at jeg kan mærke, at han prøver at score mig. Han er subtil på den front, og det er vildt sexet. Han får små berøringer af mine håndled og lår til at virke tilfældige, men med de søde komplimenter, som han kombinerer berøringerne med, er jeg ikke i tvivl om hans hensigter.

Han er så sød og charmerende, at jeg, efter at være blevet begæret og komplimenteret i en halv times tid, ikke længere ønsker at holde ham for nar, hvorfor jeg går til bekendelse og fortæller ham, at jeg desværre har en kæreste. Det gør nærmest ondt i hjertet at se skuffelsen i hans ansigt, da han sørgmodigt siger: ”Selvfølgelig. De gode er altid taget.”

Ud af øjenkrogen kan jeg se, at Lise og Alexander snaver, og ud af min mund hører jeg følgende ord flyve: ”Men jeg er i et åbent forhold. Det plejer bare at skræmme de fleste væk, så mon ikke også det giver dig kolde fødder.”

LÆS OGSÅ: Erotisk novelle: Tom233 fra Tinder

Han svarer ikke med ord, men med handling: Han rykker lidt tættere på mig, lægger sin ene hånd på mit lår, bevæger sine læber helt tæt på mine – så tæt på som de kan komme, uden at de rører. Kys mig nu for fanden, tænker jeg lidenskabeligt, men han snyder mig og bevæger hovedet om på siden af mit. Jeg mærker hans varme ånde mod min hals og får kuldegysninger. ”Det betyder ingenting. Jeg vil bare have dig her og nu,” hvisker han i mit øre og kysser herefter min hals blidt. Efter to blide kys på halsen fører han igen sit ansigt op foran mit. Vi kigger hinanden lige i øjnene. Mit hjerte slår hurtigere end vanligt, mærker jeg. En indre varme breder sig til hele min krop. Nu kan jeg ikke vente længere. Jeg lukker øjnene og snaver med ham. Hans læber er dejligt bløde, og snaveriet er fugtigt uden at være frastødende vådt.

Han tager blidt fat om mit lår. Jeg spreder benene, og han lader sin hånd glide ned imellem mine ben og masserer mig behersket på inderlårene samt nær min vulva. Det tænder mig. Mine lukkede øjne gør, at jeg glemmer alt omkring mig. Jeg forsvinder ind i en boble, hvor det bare er ham og mig, der eksisterer. Jeg lader min hånd glide ned nær hans pik, som jeg udenpå hans bukser fornemmer, er stiv. Jeg griber fat om den og masserer den blidt, hvilket den kun bliver mere hård af.

En hed tur på toilettet

Jeg tror, der er gået omkring et minut, da vi stopper med at snave, men tidsfornemmelsen er dog ret meget væk, må jeg indrømme. Jeg åbner langsomt mine øjne, og boblen, som vi har befundet os i, krakelerer en smule. Atter kan jeg høre summen fra de andre mennesker samt musikken. Lise og Alexander er godt i gang nede for bordenden. ”Gad vide, om hun så, hvad jeg lavede,” tænker jeg febrilsk og lidt panisk. Jeg kigger atter på Thomas, der smiler kådt. Jeg må bare have ham.

Jeg læner mig ind over bordet og hvisker i hans øre: ”Knep mig ude på toilettet.” Vi rejser os begge to og går mod toiletterne. Lise og Alexander er så opslugte af hinanden, at de ikke ænser, at vi forlader bordet.

Jeg griber forsigtigt fat i dørhåndtaget til toiletdøren, og mod forventning viser der sig ikke at være optaget. Vi kigger os begge to tilbage for at se, om folk bemærker, at vi går sammen derud, men alle er fulde og optaget af deres eget. Jeg smækker døren hårdt efter os, og Thomas låser den i en hurtig bevægelse, hvorefter han kaster sig ind over mig. Vi snaver voldsomt og dyrisk et par sekunder, hvorefter jeg sætter mig på knæ og flår hans bæltespænde op og hurtigt får løsnet bæltet, hvorefter jeg trækker hans bukser og boxershorts af ham på en og samme tid. En flot stiv pik kommer til syne. Jeg lægger min højre hånd om den og spiller ham af, hvorefter jeg lader mine bløde læber omkranse hans lem.

Jeg fører hovedet frem og tilbage et par gange, hvorefter jeg tager hans pik ud af munden og lader min tunge danse blidt rundt på glansen, mens jeg med hånden spiller ham af i rolige, rytmiske bevægelser. Det kan han tydeligvis godt lide, for hans pik bliver endnu hårdere, end den i forvejen var.

Nu kan han vist ikke blive mere tændt, tænker jeg og rejser mig op og trækker mine jeans af, så mine små lilla blondetrusser kommer til syne. Jeg tror ikke, det skyldes, at han ikke bryder sig om dem, men jeg får ikke lov at beholde dem på i særligt lang tid. Han flår dem nemlig af mig og løfter mig op på vasken, hvorefter han trænger op i mig. Jeg er så liderlig og våd, at han uden problemer kan komme helt i bund, selvom han er ganske stor.

Ukontrollerbare støn

Jeg lukker øjnene og nyder at mærke hele hans pik oppe i mig. Han støder hårdt frem og tilbage, og jeg kan ikke holde stønnene tilbage, når han går helt i bund på mig. Jeg prøver at beherske mig, fordi jeg godt ved, at der er folk udenfor, men det er svært.

Dog skal jeg ikke kontrollere mig længe, for om muligt tænder jeg ham endnu mere, end han tænder mig, hvilket fører til, at han efter 11-12 stød udstøder et lille brøl, så jeg ikke er i tvivl om, at han er kommet. Han falder herefter tungt ind over mig, og småforpustet siger han: ”Undskyld. Det var ikke meningen, at det skulle gå så hurtigt, men du er bare så fucking fræk.” Jeg forsikrer ham om, at det ikke gør noget, og jeg mener det rent faktisk, for selvom jeg ikke nærmede mig en orgasme, fik jeg noget værdifuldt ud af akten – følelsen af at blive begæret.

Efter et par tunge åndedrag trækker Thomas sin krop til sig, og jeg forventer egentlig, at næste punkt på vores to do-liste er at komme i tøjet igen, men jeg tager fejl. Thomas vil nemlig ikke lade mig nøjes, bare fordi han ikke kunne holde sig længere.

Han fører sin hånd ned til min vulva og masserer mig blidt nær klitoris og en smule på mine skamlæber. Efter ganske få sekunders massage uden på mine kønsdele fører han to fingre op i mig, hvilket fører til, at jeg giver et lille hvin. Hans fingre har den helt perfekte størrelse, og han er ekstremt fintfølende, så han fornemmer virkelig mine behov. Langsomt fører han sine fingre frem og tilbage i mig. Han ved lige, hvor han skal ramme; hver gang han fører fingrene frem, kysser de nemlig blidt og sensuelt mit G-punkt, hvilket gang på gang får ukontrollerbare støn til at passere mine læber.

Jeg lukker øjnene og griber fat i Thomas’ venstre skulder med min højre hånd. Uden at tænke over det, bevæger jeg mit underliv en smule – uden tvivl med formålet om at få øget tempoet. Min vejrtrækning bliver mere intens, og jeg hvisker: ”Bliv ved, åh ja, bliv ved.”

LÆS OGSÅ: Erotisk novelle: "Hans hånd presser mine lår fra hinanden, han kærtegner mig, til han mærker min snappende lyst"

Han fanger lynhurtigt mine signaler og lader sine fingre kneppe mig hårdere, hvilket gør, at jeg hurtigt mærker, hvordan målet kommer tættere og tættere på. Det er så dejligt!

”Hårdere,” skriger jeg uden tanke på alle de folk, der befinder sig udenfor. Han adlyder og lader sine fingre bevæge sig endnu hårdere. Faktisk hurtigere og mere intenst, end jeg nogensinde har oplevet før. Jeg fører min venstre hånd op foran munden for at dæmpe lydene af mine voldsomme støn, som afslører, at jeg ikke længere kan holde orgasmen tilbage.

Den fortryllende orgasme varer i omkring 15 sekunder, hvor jeg glemmer alt om min fortid og fremtid, men bare er ét med det fantastiske nu, jeg befinder mig i. Efter orgasmen er jeg en smule rundtosset og ved ikke helt, hvad der er op og ned. Mine ben ryster, og mit underliv summer stadigvæk behageligt, da Thomas rejser sig for at komme i øjenhøjde med mig. Han smiler frækt og kysser mig blidt et par gange. Kyssene fylder mig med en smule ro, men fjerner dog hverken rystelserne fra mine ben eller får mig til at trække vejret helt normalt igen.

Jeg bruger derfor lige et par minutter på at komme til mig selv, hvorefter vi begge klæder os på for efterfølgende at snige os ubemærket ud fra toilettet og tilbage til de andre.

Jeg er stadigvæk ret så omtumlet, da vi kommer tilbage og har ingen anelse om, hvordan jeg skal forklare vores forsvinden. Heldigvis sidder turtelduerne stadigvæk og kysser dyrisk. Faktisk ænser de os slet ikke, så vi beslutter os i tavshed for ikke at gøre dem opmærksomme på, at vi har været væk. I stedet sætter vi os bare smilende over for hinanden og fortsætter snakken, som om intet var hændt. Som minutterne går, dæmpes rystelserne i mine ben, men hjerteslagene bliver kun flere og flere i minuttet, desto mere vi snakker og drikker. 

Anbefalet til dig