sponsoreret indhold
Gå i fodsporene på Diana og familien i Børnenes Nordjylland
SPONSORERET indhold

Gå i fodsporene på Diana og familien i Børnenes Nordjylland

Familien svingede sig i trækronerne højt over Aalborg i Klatreparken, udforskede de mange dyr i Aalborg Zoo, nød en lækker overnatning på Comwell Hvide Hus med badekarshygge for store og små, og oplevede en rumraket på Utzon Center.

Foto: Diana Aud
10. jul. 2023 | Livsstil | Enjoy Nordjylland

Sommertur med børn i Aalborg? Ja! Vi inviterede den lokale familien med mor, far, Erik på 3, Norma på 8 og Edith på 10 år på weekendtur til Aalborg, og de fik selv lov til at vælge, hvordan weekendens skulle bruge lige i familiens ånd.

Dag 1

Klatreparken i AalborgKlatreparken_614.jpg

Foto: Diana Aud

Den aktive familie på fem startede deres weekend med en tur i Klatreparken, som ligger i Mølleparken. Et dejligt naturområde beliggende højt over Aalborgs hustage. Med hele syv baner, er der udfordringer for store og små, begyndere og øvede.

Orangeriet Penny LanePennyLane_614.jpg

Foto: Diana Aud

Efter et par timers sjov og leg i Klatreparken, var det tid til at hvile benene og besøge Aalborg Zoo, hvor den populære Penny Lane har åbnet en café i et stort orangeri midt i zoologisk have. Med et stort udvalg af lækkerier, både salt og sødt, er der noget at finde for enhver smag.

Aalborg ZooAalborgZoo_614.jpg

Foto: Diana Aud

Eftermiddagen blev brugt i Aalborg Zoo, som er Aalborgs mest populære attraktion og en hyggelig og lærerig oplevelse for alle generationer. I haven kan man opleve langt over 100 forskellige eksotiske dyrearter, og i juli åbner Aalborg Zoo op for deres spritnye Madagaskaranlæg, hvor man kan komme helt tæt på Madagaskars dyre- og planteliv.

Comwell Hvide HusComwell_614.jpg

Foto: Diana Aud

Med en af byens mest centrale placeringer og den smukkeste udsigt, er Comwell Hvide Hus det oplagte valg for en sommerweekend i Aalborg. Hotellet har siden åbningen i 1969 været et velkendt vartegn for Aalborg - både arkitektonisk og som ét af byens bedste hoteller.

Cafe SpiretSpiret_614.jpg

Foto: Diana Aud

Efter en begivenhedsrig dag på farten, skulle familien Aud på jagt efter et dejligt måltid. Valget faldt på Café Spiret, som ligger midt på én af Aalborgs hovedpulsårer, Boulevarden. Hvad enten man er til oksemørbrad, burrito eller en god, gedigen caféburger, er Café Spiret et godt valg for at gøre hele familien glade og mætte.

Jeg tror ikke at hverken vi eller Erik kunne have ønsket sig mere af sin fødselsdagsweekend

Diana Aud

Dag 2

Aalborg Street FoodStreet-Food_614.jpg

Foto: Diana Aud

Efter en dejlig nats søvn, var det tid til at udforske Aalborg på egen hånd. Turen gik til Vestre Fjordpark til en morgendukkert og gåtur i området, med udsigt til den populære ø Egholm. Da sulten melder sig, svinger familien omkring Aalborg Street Food – Køkkenfabrikken.

Utzon CenterUtzon-Center-tag_Kjetil-Loejte_614.jpg

Foto: Diana Aud

Utzon Center var sidste stop på familiens weekend i Aalborg – et arkitektonisk mesterværk beliggende midt på Aalborg Havnefront tegnet af den verdenskendte og prisvindende arkitekt Jørn Utzon. På Utzon Centret kan du opleve spændende udstillinger i smukke rammer.

Tag børnene med til Nordjylland.

Anbefalet til dig