Gossip Girl vender tilbage, men ikke som vi kender den
Foto: Getty Images Chace Crawford (t.h.), der spiller Nate Archibald, har tidligere nævnt, at han var åben for at spille med i en eventuel genforening.

Gossip Girl vender tilbage, men ikke som vi kender den

SPOILER: Den anonyme sladrehank er igen klar med nye historier om de rige familier i New York.

Hey Upper-East-Siders!

Snart kan du igen følge din yndlingsserie om de privilegerede unge i den dyre del af New York.

Gossip Girl er klar på tasterne i en helt ny omgang.

Det er 7 år siden, vi fulgte den anonyme digitale bloggerpersonlighed Gossip Girl, som i sidste ende skulle vise sig at være Lonely Boy. Men nu vender sladrehanken altså tilbage på skærmen, skriver det amerikanske nyhedsmedie Deadline.

Det er Warner Medias nye streamingtjeneste HBO Max, der har lagt billet ind på ti afsnit af den famøse ungdomsserie, hvor vi bl.a. stiftede bekendtskab med Dan Humphrey fra Brooklyn og de privilegerede overklasseteenagere Serina, Nate, Blair og ikke mindst Chuck, meddeler Deadline, og de tilføjer, at afsnittene hvert skal vare en time.

Men når serien igen får lov at rulle over skærmen, er det ikke garanteret, at vi bliver genforenet med Queen B, Blair Waldorf og vennerne. Den nye serie er nemlig et spin-off, som i stedet tager udgangspunkt i en ny række unge mennesker i New York City.

Det var tilbage i 2007, det første afsnit ramte tv-seeren, og sidenhen blev det til hele seks sæsoner med de unge i flere kompromitterende situationer. Ligesom de gamle sæsoner kan vi højst sandsynligt igen forvente lige så meget drama og knuste hjerter i de nye afsnit. Det er nemlig samme team: Joshua Safran, Josh Schwartz og Stephanie Savage, der kommer til at stå bag manuskript og produktion til Gossip Girl 2.0.

Og til de afventende fans star der i seriens logline, hvad vi kan forvente:

- Otte år efter den originale hjemmeside gik sort, har en ny generation af New Yorks privatskolers teenagere klar til at introduceret til social overvågning af Gossip Girl. Prestigeserien vil adressere, hvor meget sociale medier – og selve landskabet i New York – har ændret sig i de forløbende år.

HBO MAX er sat til at gå i luften i foråret 2020. Hvis du midlertidig ønsker et gensyn med Chuck Bass farverige jakkesæt, Blair Waldorfs hårbånd eller bare gerne vil se de to turtelduer Serina Van der Woodsen og Lonely Boy aka Dan Humphrey, der spiser vafler i Brooklyn, så er serien stadig at finde på Netflix.

”XoXo”

Se, hvad vi ellers skriver om: Serier