Charlotte Biehl
SPONSORERET indhold

“Jeg har en meget sart hud, så jeg slår ud af rigtig mange cremer. Disse produkter bruger jeg”

37-årige Charlotte Biehl er indehaver og designer i smykkevirksomheden byBiehl. Charlottes sarte hud tåler ikke parfume. Derfor bruger hun Matas’ parfumefri striber på kroppen og Dermalogicas milde cremer i ansigtet. På fødderne skejer hun ud med koralrød lak.

Af: Marie Brodersen Foto: Mads Stahl Shmidt
06. jul. 2016 | Livsstil | ALT for damerne

1. Til sart hud
Jeg sværger til hudpleje fra Dermalogica, da det er et mærke, jeg ved, at jeg kan tåle. Jeg har en meget sart hud, så jeg slår ud af rigtig mange cremer. Det går heldigvis over efter et par dage, når jeg efterfølgende holder mig til Dermalogicas produkter.

Active Moist, 50 ml, ­Dermalogica, 325 kr.

2. Prisvenlig bodylotion
I hverdagen bruger jeg altid Matas den ­stribede til kroppen. Den har ­fungeret godt for mig i mange år og fås i en variant uden parfume, som jeg altid køber. Har jeg god tid, elsker jeg et karbad med en god bodyscrub fra f.eks. Badeanstalten efterfulgt af en lækker kropsolie.

Fugtigheds Bodylotion, 500 ml, ­Matas, 70 kr.

3. Naturligt dække
Jeg er fan af et naturligt look uden for meget makeup. Som foundation bruger jeg Ole Henriksens Perfect Truth CC Cream, der giver huden en fin og ensartet glød, som ser meget naturtro ud.

Perfect Truth CC Cream SPF 30, 30 ml, Ole Henriksen, 340 kr.

4. Friske øjne
En god mascara kan gøre underværker. Hvis man føler, at man har lidt trætte øjne om morgenen, kan de virkelig blive frisket op af en god mascara. Jeg bruger More Than Mascara fra Estée Lauder, som er meget let at fjerne og sjældent løber, hvis jeg er ude i regnvejr.

More than Mascara, Estée Lauder, ca. 250 kr. på Nordstrom.com

5. Koralrøde tånegle
Jeg har altid neglelak på tæerne. Det gør ens fødder så meget pænere. Essie har rigtig fine farver, de holder godt og har en god pris. Jeg er særligt fan af den pink "Cute as a Button".

Neglelak, Cute as a ­Button, ­Essie, 100 kr.

6. Giv fint hår fylde
Jeg har et tyndt, skandinavisk hår, som nemt kommer til at klaske, hvis jeg ­bruger de forkerte produkter. Da jeg boede i Los Angeles for 12 år siden, prøvede jeg for første gang Avedas Pure Abundance shampoo, og den virker! Lige siden har jeg købt salonstørrelser med hjem fra ferier i USA, da de er meget billigere der.

Pure ­Abundance Shampoo, 250 ml, Aveda, 228 kr.

7. Parfumefri
Jeg bruger ikke ­dufte, da jeg er allergisk over for parfume. Af ­samme årsag forsøger jeg altid at ­undgå hudpleje, vaskemiddel og andre produkter, der indeholder parfumestoffer.

LÆS OGSÅ: “Denne mascara er det produkt, jeg har købt allerflest gange”

LÆS OGSÅ: Sådan sikrer du en smukkere hud og glød

LÆS OGSÅ: "Dette produkt hjælper med at fjerne appelsinhud og væskeophobninger"