SPONSORERET indhold

  ”Jeg var lige begyndt at holde af mine bryster, inden jeg skulle amme”

  Den hyppigste grund til at få opereret brysterne større er amning.

  01. dec. 2015 | Livsstil | Eurowoman

  Hvert år får cirka 4.000 kvinder opereret deres bryster større, og den hyppigste årsag skyldes lykkelige omstændigheder.

  "Den mest almindelige grund til, at kvinder får lavet silikonebryster, er, at de har ammet, og deres bryster derfor er kommet til at se anderledes ud," fortæller Benedikte Thuesen, som har mere end 25 års erfaring med at operere bryster, i et interview med Eurowoman.

  LÆS OGSÅ: Flere får lavet bryster - men de siger det ikke til nogen

  "Derefter er der to mindre grupper, der udgøres af unge piger, som er kede af, at de fra naturens side ikke er udstyret med lige så meget kirtelvæv som veninderne, og en gruppe af kvinder på 50+, der har fået øjnene op for, at det kan lade sig gøre at ændre ved en lidt kedelig og træt barm," tilføjer hun.

  I Eurowomans nye videokoncept er de medvirkende kvinder generelt rigtig glade for deres bryster, men det er en lidt anden historie for dem, der er blevet mødre.

  "Jeg var lige begyndt at holde af mine bryster, inden jeg skulle amme, og nu er jeg færdig med at amme, og jeg holder ikke af dem mere," fortæller blogger og tvillingemor Mette Marie og tilføjer:

  "Jeg vil sige, at jeg har et venligt distanceret forhold til dem - som en bedstemor man skal huske at ringe til en gang imellem."

  Mens Annika ammede voksede hendes bryster til firedobelt størrelse. Men stort et ikke altid bedre.

  "Det var ikke pænt," siger hun i videoen og tilføjer at selvom de er flotte lige nu, "så vil de ligne to teposer, når amningen er slut."

  Se videoen og bliv klogere på hvordan andre kvinder egentlig har det med deres bryster.

  SE OGSÅ: Du er ikke den eneste med skæg - kvinder bryder hårtabu

  SE OGSÅ: Skal du flytte sammen med kæresten? Her er udfordringerne

  SE OGSÅ: Joken, du bare ikke skal lave på første date