Karen Thisted
SPONSORERET indhold

Lise Nørgaard arrangerede Karen Thisteds skilsmisse

En enkelt gang har journalisten Karen Thisted været gift. Det var med den flotte og populære tv-vært Ole Thisted. Men da ægteskabet begyndte at knage, og Karen brokkede sig for meget, tog hendes chef Lise Nørgaard affære og arrangerede en hurtig skilsmisse, fortæller hun i en ny podcast.

Af:: Redaktionen Foto: Sara Skytte
08. nov. 2019 | Livsstil | Hendes Verden

Allerede som ganske ung blev Karen Thisted gift med tv-journalisten Ole Thisted, men det var ikke et nemt ægteskab, afslører den 73-årige journalist i Hendes Verden podcasten ”Hele vejen rundt”, som kan høres i Apple Podcasts.

LYT TIL AFSNITTET MED KAREN THISTED I TALK TOWN

– Ole var så flot, og alle kvinderne blev fuldstændig vilde med ham. Det kunne han ikke stå imod, så det gik galt. Jeg valgte at gå, og det var, fordi han havde så mange andre. Jeg kunne ikke mere, husker Karen Thisted om skilsmissen

Da det hele kulminerede, sad Karen Thisted på Ugebladet Hjemmet i København, hvor hendes chef var ingen ringere end Lise Nørgaard.

– På et tidspunkt, da jeg havde været der nogle år, hev Lise mig ind og sagde: ”Karen, har du lagt mærke til, at ingen kan holde dig ud”?

Det havde Karen Thisted ikke, men Lise Nørgaard kunne fortælle hende grunden til, at ingen hverken ville spise med hende i kantinen eller have hende ind på deres kontorer.

– Så sagde hun: ”Vi gider ikke høre mere om dit ulykkelige ægteskab med Ole Thisted. Jeg kan lige så godt sige det: Ulykkelige ægteskaber er kedsommelige, så medmindre Ole får en affære med Dronning Margrethe, vil vi ikke høre mere”, husker Karen Thisted med en høj latter.

Elskerinde med i Statsamtet

Det viste sig, at Lise Nørgaard havde taget en drastisk beslutning på Karen Thisteds vegne: Hun skulle skilles.

– Så sagde jeg, at det kunne jeg ikke, for der var aldrig nogen i vores familie, der var blevet skilt før, og min mor og far ville dø, husker Karen Thisted.

Men Lise Nørgaard havde allerede ordnet det, så det ikke skulle blive pinligt. En af Karen Thisteds kolleger på bladet skulle agere Ole Thisteds elskerinde i Statsamtet.

– Så gik hun ud og råbte – med en cerut i den ene hånd – ned ad gangen: ”Bente Friis”. Og stakkels Bente Friis, som lige var kommet fra Langå og lykkelig for at være kommet ind på bladet, dukkede op.

Så sagde Nørgaard: ”Nu skal du høre: Vi har en lille opgave til dig. Karen skal skilles lynhurtigt. Og du skal være Ole Thisteds elskerinde.” Så gik vi op til Statsamtet – Ole blev tvunget til det – og så kom Bente, som Ole aldrig havde set. Jeg førte ordet og sagde: ”Nu kan jeg ikke mere”. Så blev vi skilt.

Selv om Karen Thisted har været i parforhold siden, har hun ikke været gift, og hun regner heller ikke med at blive det.

– Der, hvor jeg ikke har været succesfuld, har været i kærlighedslivet, siger hun i podcasten.

Få hele historien i podcasten ”Hele vejen rundt”.

Anbefalet til dig