Karen Thisted

Foto: Sara Skytte Karen Thisted gæster det nyeste afsnit af Hendes Verdens podcast "Hele vejen rundt" i podcast-appen Talk Town.

Lise Nørgaard arrangerede Karen Thisteds skilsmisse

En enkelt gang har journalisten Karen Thisted været gift. Det var med den flotte og populære tv-vært Ole Thisted. Men da ægteskabet begyndte at knage, og Karen brokkede sig for meget, tog hendes chef Lise Nørgaard affære og arrangerede en hurtig skilsmisse, fortæller hun i en ny podcast.

En enkelt gang har journalisten Karen Thisted været gift. Det var med den flotte og populære tv-vært Ole Thisted. Men da ægteskabet begyndte at knage, og Karen brokkede sig for meget, tog hendes chef Lise Nørgaard affære og arrangerede en hurtig skilsmisse, fortæller hun i en ny podcast.

Allerede som ganske ung blev Karen Thisted gift med tv-journalisten Ole Thisted, men det var ikke et nemt ægteskab, afslører den 73-årige journalist i Hendes Verden podcasten ”Hele vejen rundt”, som ligger i podcast-appen Talk Town.

LYT TIL AFSNITTET MED KAREN THISTED I TALK TOWN

– Ole var så flot, og alle kvinderne blev fuldstændig vilde med ham. Det kunne han ikke stå imod, så det gik galt. Jeg valgte at gå, og det var, fordi han havde så mange andre. Jeg kunne ikke mere, husker Karen Thisted om skilsmissen

Da det hele kulminerede, sad Karen Thisted på Ugebladet Hjemmet i København, hvor hendes chef var ingen ringere end Lise Nørgaard.

– På et tidspunkt, da jeg havde været der nogle år, hev Lise mig ind og sagde: ”Karen, har du lagt mærke til, at ingen kan holde dig ud”?

Det havde Karen Thisted ikke, men Lise Nørgaard kunne fortælle hende grunden til, at ingen hverken ville spise med hende i kantinen eller have hende ind på deres kontorer.

– Så sagde hun: ”Vi gider ikke høre mere om dit ulykkelige ægteskab med Ole Thisted. Jeg kan lige så godt sige det: Ulykkelige ægteskaber er kedsommelige, så medmindre Ole får en affære med Dronning Margrethe, vil vi ikke høre mere”, husker Karen Thisted med en høj latter.

Elskerinde med i Statsamtet

Det viste sig, at Lise Nørgaard havde taget en drastisk beslutning på Karen Thisteds vegne: Hun skulle skilles.

– Så sagde jeg, at det kunne jeg ikke, for der var aldrig nogen i vores familie, der var blevet skilt før, og min mor og far ville dø, husker Karen Thisted.

Men Lise Nørgaard havde allerede ordnet det, så det ikke skulle blive pinligt. En af Karen Thisteds kolleger på bladet skulle agere Ole Thisteds elskerinde i Statsamtet.

– Så gik hun ud og råbte – med en cerut i den ene hånd – ned ad gangen: ”Bente Friis”. Og stakkels Bente Friis, som lige var kommet fra Langå og lykkelig for at være kommet ind på bladet, dukkede op.

Så sagde Nørgaard: ”Nu skal du høre: Vi har en lille opgave til dig. Karen skal skilles lynhurtigt. Og du skal være Ole Thisteds elskerinde.” Så gik vi op til Statsamtet – Ole blev tvunget til det – og så kom Bente, som Ole aldrig havde set. Jeg førte ordet og sagde: ”Nu kan jeg ikke mere”. Så blev vi skilt.

Selv om Karen Thisted har været i parforhold siden, har hun ikke været gift, og hun regner heller ikke med at blive det.

– Der, hvor jeg ikke har været succesfuld, har været i kærlighedslivet, siger hun i podcasten.

Få hele historien i podcasten ”Hele vejen rundt”.

Om podcasten 'Hele vejen rundt'

HeleVejenRundt_final_til_artikel.jpg

Hele vejen rundt om de kendte

Der findes omveje, afveje, lige veje og genveje. Der findes kommandoveje og veje, der går lige i hjertet.

Vi spørger en række kendte mennesker om deres veje rundt i livet. 

Hvornår har livet været lige ud af landevejen, og hvornår har de for alvor mistet vejgrebet?

LYT TIL HELE VEJEN RUNDT

Talk Town - Historier du ikke kan slippe

FB_profilbillede.jpg

Lyt til de bedste podcasts i appen Talk Town.

Talk Town er Egmont Publishings podcastunivers med masser af podcasts for både børn og voksne. Det er gratis for alle, der abonnerer på Egmonts ugeblade eller magasiner og koster ellers 59 kr/mdr. De første 14 dage er gratis og uden binding.

Find stærke, personlige fortællinger og masser af inspiration om alt fra parforhold og børn til mode og sundhed. Talk Town er et nyt podcastunivers med kvalitetsindhold fra velkendte brands som ALT for damerne, Euroman, FIT Living, Vores Børn, ALT.dk mm.

Prøv 14 dage GRATIS nu.

Kun 59 kr./md. efter endt prøveperiode. Ingen binding

Download via iTunes lige her

Download via GooglePlay lige her

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Interview, Podcast og Skilsmisse