Andrea Elisabeth Rudolph fortæller om sin bedste sommerflirt.
SPONSORERET indhold

"Men det var ikke bare en flirt, det var jo kærlighed"

Andre Elisabeth Rudolph, der står bag Rudolph Care, husker sine barndomssomre som lange og varme. Hun er en af de kendte kvinder, som ALT for damerne hver uge beder fortælle om deres bedste og værste sommerminder.

Af:: Marie-Louise Truelsen Foto: Franne Voigt
24. jul. 2013 | Livsstil | ALT for damerne

Men som voksen er Andreas bedste sommerminde ikke engang knyttet til en ferie, men til arbejde.

– En af de bedste somre, jeg har haft som voksen, var en sommer, hvor jeg arbejdede. Jeg lavede radioprogrammet "Højtryk" i 2001 sammen med Jesper Bæhrenz hen over 13 sommeruger. Vi havde det bare skidesjovt, og der er faktisk mange, der stadig kan huske programmet. Lytterne kunne udfordre mig, og hvis jeg tog udfordringen op og klarede den, skulle de sende en T-shirt til mig. Men hvis jeg ikke klarede den, så skulle jeg af med en "Højtryks-T-shirt", fortæller Andrea Elisabeth Rudolph, som husker at der var rift om præmierne.

LÆS OGSÅ: Få Andrea Elisabeth Rudolphs shoppetip

Dumpede køreprøven
Alligevel klarede hun de fleste af lytternes udfordringer.

– Jeg kom af med fem T-shirts ud af 60 udfordringer. Jeg klarede f.eks. at springe i faldskærm, bungyjumpe, være røgdykker, indfange køer på hesteryg, være falkoner, malke og være turguide på Kanalrundfarten på tre sprog. Da jeg skulle tage en køreprøve, dumpede jeg, ha, ha. Jeg prøvede også at slå verdensrekorden i oksekødspisning, det var jeg overbevist om, at jeg godt kunne. Man skulle spise 1.280 gram, og jeg spiste 840 gram på en time. Det var da meget godt gået. Men ikke nok.

Han er favoritflirten
Den bedste sommerflirt Andrea Elisabeth Rudolph har haft udviklede sig til hendes nuværende kæreste.

– Det må være med min kæreste, som jeg mødte sidste sommer. Men det var ikke bare en flirt, det var jo kærlighed. Jeg så hans øjne og tænkte, at han var enormt pæn og havde udstråling. Han har en ro, som er vidunderlig.

Læs hele interviewet med Andrea Elisabeth Rudolph i denne uges ALT for damerne nr. 30/2013.