6 ting, der kan gøre din hverdag mere sensuel
SPONSORERET indhold

Sådan får du en mere sensuel hverdag

Du behøver ikke store, skræmmende halvmetersdildoer eller latexdragter for at få seksualiteten mere ind i din hverdag. Mindre kan (heldigvis) også gøre det.

Af:: Missu Schneidermann Foto: Alamy
28. aug. 2015 | Livsstil | ALT for damerne

Fint undertøj
Det virker måske som en floskel, men ikke desto mindre har det ret stor effekt at lade de forvaskede bomuldstrusser og den praktiske bh få et hvil indimellem og tage et fint sæt undertøj på. Bh fra Calvin Klein, 479 kr. Trusser fra Calvin Klein, 279 kr.

LÆS OGSÅ: 1100 kvinder: Sådan er vores sexliv anno 2015 
Blindfold
Hvis du er lidt genert eller usikker, kan noget så nemt som et tørklæde for øjnene gøre en stor forskel. Sexolog og parterapeut Rikke Thuesen fortæller, at det skærper dine sanser, når du ikke kan se, du bliver knap så forlegen og opmærksom på, hvordan du ser ud, og så har det den fordel, at du ikke i ren usikkerhed aflæser et blik fra din partner forkert.

LÆS OGSÅ: 6 tips til at få din sexlyst til at blomstre Notesbog
Giv dig tid til at tænke over din seksualitet. Hvad kan du lide, hvad kunne du godt tænke dig, hvad mangler du? Hvad fantaserer du om? Skriv det hele ned i en notesbog, der kun er til dig. Det giver dig klarhed og kan i sig selv virke ophidsende at få sat ord på dine lyster. Scribble-notesbog fra HAY, 39 kr., Hay.dkMagic Wand

Det er ikke en dildo, det er et massageapparat. Men effekten er slet ikke tosset. I Norge kan man få den på recept som seksual-teknisk hjælpemiddel, så et helt panel af læger og sexologer siger god for den. Rikke Thuesen anbefaler den også, fordi den bruges udenpå kroppen, og selv de blufærdige, der ikke har lyst til at bruge sexlegetøj, kan bruge den alene eller sammen med deres partner, uden atdet er vildt grænseoverskridende. Og hvis det alligevel ikke er dig, er den super til infiltrationer i nakken. Kan købes på Europemagicwand.com

Erotisk bog
Med "Fifty Shades"-trilogiens succes, kan der ikke være tvivl: Erotisk litteratur duer. Bestsellerforfatteren Maya Banks har skrevet en række erotiske romaner, og hendes anden trilogi, "Surrender", er tre erotiske kærlighedshistorier fortalt af kvinder. Første bind, "Sæt fri", indeholder alt det, en erotisk roman skal. God læselyst.
Pretty Ink, 149,95 kr.Erotiske film
Glem alt om tyske bøffer med hockeyhår og tennissokker til bar figur. De erotiske film har fået større spændvidde, og kvindens (ægte) nydelse er kommet langt mere i fokus. Rikke Thuesen fortæller, at det vækker vores egen seksualitet, når vi ser andre menneskers. Der findes et væld af film derude, prøv f.eks. at tjekke Hegre-art.com, hvor æstetikken er en del højere end de forestillinger, du måske har om erotiske film.

LÆS OGSÅ: 9 ting du ikke vidste om kvinders orgasme

LÆS OGSÅ:  Mødre skal droppe at kalde deres børn prinsesser 

LÆS OGSÅ: "Kvinder skal ikke lave sig om for at passe ind"