sponsoreret indhold
Tag på herregårdsferie i midtjysk idyl
SPONSORERET indhold

Tag på herregårdsferie i midtjysk idyl

I Horsens ligger Scandic Bygholm Park, der byder på afslapning og ægte herregårdsstemning i idylliske og historiske omgivelser. Og så har hotellet sågar favorable rabatordninger med nogle af Danmarks bedste ferieattraktioner.

Af:: Annonce
23. jun. 2015 | Livsstil | ALT for damerne

Sommerferien handler om at koble af. Den handler om at opleve og hygge sig sammen, om at spise lidt ekstra godt og bare nyde at dagen ubemærket glider af sted.

For de fleste leder det måske tankerne hen på en strand i Thailand eller på en sommerferie i Sydeuropa. Det behøver det dog ikke. Vi kan sagtens komme "langt væk", uden det behøver at koster os en masse rejsetid og penge.

Rabat til Danmarks bedste ferieoplevelser
I det midtjyske kan hele familien komme på autentisk herregårdsferie med et moderne twist. Scandic Bygholm Park ligger i idylliske og afslappende omgivelser med natur og nogle af Danmarks bedste sommerferieattraktioner i kort køreafstand.

Som gæster på Scandic Bygholm Park kan I få rabatter på entréen til flere af dem. Besøg f.eks. Fængslet i Horsens, der ikke huser indsatte mere, men i dag danner rammen om alt fra festivaler over koncerter til museer.

I kan også få rabatter til to af Danmarks bedste sommerferieattraktioner: Djurs Sommerland og LEGOLAND®!

Djurs Sommerland er som en lille landsby i sig selv. Her er noget for hele familien, mens LEGOLAND® byder på koncerter, middelaldershows og Meet 'n Greet med nogle af de kendte LEGOLAND® karakterer.

Bloggeren Mama Lola boede sidste år på Bygholm Park med sin mand og deres tre små børn. En af dagene besøgte de LEGOLAND®, og her stod det klart, at den verdensberømte forlystelsespark i sandhed er for børn og barnlige sjæle.

-Jeg sidder stadig med et smil på læben ved tanken om min mand, der lige pludselig overfaldt de stakkels mennesker på piratskibet. De var slet ikke forberedt, skrev hun.

-Vi hyggede os, og næste gang skal vi derhen over to dage, for vi nåede slet ikke alt det, som vi ville.

Historisk idyl og økologisk picnic box
Men det er den autentiske og historiske herregårdsstemning på Scandic Bygholm Park, der for alvor vinder points. Hotellets restaurant har udsigt til parken og er holdt i sin originale stand tilbage fra 1775. En familievenlig restaurant, der serverer gode enkle retter med lette og friske danske råvarer.Børn op til 12 år bor for 0 kr. på forældrenes værelse, og Scandic Bygholm Park har eget legerum, hvor Scandic-maskotten Sigge bor. Mor og far kan hygge sig med et lille glas i hotellets gårdhave eller på solterrassen, der har udsigt til søen. Eller I kan slappe af i saunaen efter en tur i hotellets moderne fitness faciliteter.

Ligesom med størstedelen af Scandics hoteller, får I også en morgenbuffet med i prisen, hvor økologi er nøgleordet. Grønne skilte viser vejen til sunde alternativer, mens gluten- og laktosefri brød kan fås, hvis I spørger efter det.

Og skal I ud på nye oplevelser i det midtjyske, kan I belejligt købe jer en picnic box fra morgenbuffeten med som madpakke til 49 kr.