Ulrikke Toft Simonsen og Lord Siva om at være hinandens kæreste, Aarhus og musik

Foto: Frederik Lentz Andersen Modellen Ulrikke Toft Simonsen, 23, har boet i Aarhus fra hun var tre til 21 år. Musikeren Brian Siva 27, er fra Aalborg og har produceret sin musik i Aarhus. De bor begge i København.

Ulrikke Toft Simonsen og Lord Siva om at være hinandens kæreste, Aarhus, tatoveringer og musik

Ulrikke Toft Simonsen: "Det er vigtigt for mig altid at have Aarhus med mig, uanset hvor jeg er"

Ulrikke Toft Simonsen, 23, og Lord Siva, 27, mødtes i Aarhus til en koncert, hvor hun tatoverede på hans skulder. Siden blev de kærester.

Artiklen er et del af Euroman og Eurowomans magasin, der er lavet for at hylde Aarhus. Magasinet er sponsoreret af Bestseller.

Modellen Ulrikke Toft Simonsen og musikeren Brian Siva, med kunstnernavnet Lord Siva, mødte hinanden i et kælderstudie i Montanagade gennem fælles venner fra den aarhusianske musikscene.

LÆS OGSÅ: Lotte Barnholdt og Cim Mahony har været sammen, siden de var 14 og 16 år

– Aarhus betyder meget for os. Jeg er vokset op her, og Brian har produceret sin musik i byen, siger Ulrikke.

Det er nemlig i Aarhus, hans kunstneralias Lord Siva blev til.

– I Aarhus er der en ro og god vibe omkring musikken, man nyder den virkelig, siger Brian.

Kort efter deres første møde var de begge til koncert på Godsbanen med det nu opløste aarhusianske band Point Blank. Ulrikke havde købt et tatoveringssæt på nettet og havde øvet sig på appelsiner og grisehud, inden hun begyndte at tusche vennerne og sig selv. Hun tog det med til koncerten og sad klar til at tatovere alle dem, som havde lyst til en hurtig blæktegning.

– Brian ville gerne have et egyptisk øje på skulderen, så det fik han.

Det er fire år siden. De blev venner, og for knap et halvt år siden blev de kærester. Selv om Ulrikke nu bor i København, glemmer hun aldrig sin hjemstavn:

– Jeg har tatoveret 8K efterfulgt af et lille hjerte på min langefinger. 8000 er postnummeret til Aarhus C. Det er vigtigt for mig altid at have Aarhus med mig, uanset hvor jeg er. Når jeg får børn, tror jeg, at jeg vender tilbage til byen. Jeg elsker Aarhus.

Ulrikkes tre favoritsteder i Aarhus

Bellevue Strand: Jeg er vokset op tæt på stranden, så det er et sted, jeg har et meget nostalgisk forhold til. Især området tæt ved Vejlby-Risskov Idrætsklub, hvor jeg har gået til fodbold. Der er dejlige, grønne områder, hvidt sand, en kæmpe strand og en old school købmandskiosk, og jeg hang altid ud der med mine venner om sommeren.

Café Drudenfuss og Latinerkvarteret: Mange af mine venner kommer her, så for mig er det et naturligt sted at hænge ud. Det er virkelig hyggeligt, der er godt selskab, og så er der lækre drinks!

Godsbanen: Det var her, jeg tatoverede Brian for første gang. Det er et sejt sted, som har en Christiania-vibe, hvor nogle bor i deres egne huse, og der er fede koncerter og arrangementer. Mine venner og jeg kalder det for Volleywood, fordi vi har spillet masser af volleyball her – men altså bare for sjov.

Brians tre favoritsteder i Aarhus

Montanagade: Her ligger en kælder, som man godt kan kalde et musikstudie, hvor jeg producerede min første udgivelse som Lord Siva. Så Montanagade betyder meget for mig.

Aarhus Street Food: Vildt nice sted. Det giver Aarhus nyt liv, og du kan prøve mad fra forskellige nationaliteter. Det er virkelig lækkert. Deres flæskestegssandwich er sindssyg! Jeg tror, at de har syltet agurkerne selv.

Radar: Det var her, jeg optrådte som Lord Siva første gang, og selv om jeg endnu ikke havde udgivet noget, kunne folk næsten numrene udenad, så det var en virkelig god oplevelse. Det er et lille spillested, meget ydmygt, men virkelig nice. I Aarhus er der de vildeste fans og den bedste stemning.

Se, hvad vi ellers skriver om: Aarhus, Guide, Model, Musik, Kunst, Kærlighed, Parforhold og Kvinder du skal kende

610x200_woordy_dmjpg.jpg