Caroline Wozniacki er gravid
SPONSORERET indhold

Caroline Wozniacki skal være mor

Den tidligere tennisspiller Caroline Wozniacki har gået og bagt på en hemmelig af de helt store. Hun venter en lille pige allerede til juni.

Af:: Redaktionen Foto: Michael Stub/Her og Nu
10. feb. 2021 | Børn | Vores Børn

Det har måske ligget i kortene… Og vi er da også nogle, der jævnligt har holdt øje med hendes Instagram. For det kunne jo være. Og nu er den altså god nok.

30-årig Caroline Wozniacki – ”pensionereret” tennisstjerne – skal være mor. Det bekræfter hun på selvsamme insta-konto, men to små scanningsbilleder, et skilt og et par hvide tennissko størrelse baby, selvfølgelig.

På skiltet afslører hun, at hun venter en lille pige, og at terminen er sat i juni. Og der er vist ingen tvivl om, at de stolte kommende forældre glæder sig til familieforøgelsen:

"We can’t wait to welcome our baby girl in June! 👨‍👩‍👧❤️", lyder teksten.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde er blevet mor for anden gang

Succes på og uden for banen

Tennisstjernen er gift med den tidligere NBA-baskeballspiller David Lee, og parret blev gift d. 15. juni 2019 ved et storslået bryllup i Toscana. Et bryllup, som magasinet Vogue dækkede eksklusivt.

Wozniacki har tidligere været forlovet med golfspilleren Rory McIlroy tilbage i 2013, men i en pressemeddelse meddelte golfspilleren, at han havde afbrudt forlovelsen forud for brylluppet i 2014.

I 2016 blev tennisstjernen kærester med sin nuværende mand - den 2 meter og 6 centimeter høje David Lee. De mødte hinanden i Miami; han var der for at spille en NBA-kamp, hun var der for at træne op til Australien Open. Ved en middag med fælles venner kom parret til at sidde ved siden af hinanden og blev herefter kærester. I 2017 kunne parret offentliggøre, at de havde forlovet sig.

Også på tennisbanen har Wozniacki haft stor succes. Hun blev professionel tilbage i 2005, kun 15 år gammel - og allerede i 2010 kunne Miss Sunshine kalde sig verdens bedste til tennis, da hun tilbage i 2010 indtog 1. pladsen på verdensranglisten.

Hun har efterfølgende spilet sig i tre Grand Slam-finaler. Højdepunktet i tenniskarriere var, da hun kunne løfte pokalen efter sejr i Grand Slam-turneringen Australien Open, som sendte hende tilbage på verdensranglistens 1. plads.

D. 24. januar 2020 spillede Caroline Wozniacki sin sidste kamp som professionel tennisspiller - netop i Australien, hvorefter hun valgte at lade sig pensionere fra tennisbanen.

Hvad tiden efter tennis skal byde på, har Wozniacki endnu ikke meldt ud, men mon ikke barsel er det næste eventyr, der venter verdensstjernen.

Anbefalet til dig